24 Nisan 2015 Cuma

Whatsapp toplu numara ekleme

Böyle bi olanağımız var mı beyler? Direkt numaraları yazıp alamıyor muyuz topluca, illa tek tek rehbere mi kaydetmemiz lazım? Limitsiz Dosya Mesajı Gönderme; Limitsiz Gönderen Numara Ekleme ; 7/Destek.


Başlıkta belirttiğim gibi Tabletim E-tab whatsapp yükledim Kişi ekliycem telefonumdaki numaraları toplu halde tablete nasıl yüklerim . Eklemek veya silmek için gerçekten çok kolay, ancak birbirleri ile senkronize etmeye çalışmasına farklı uygulamalar üzerinde . Programa numaraları kopyala yapıştır yolu ile veya excell numara listesi ile . WhatsApp , özellikleriyle de. Ses özellikleri ekleme konusunda size yardımcı olur. Buradan toplu numara değişikliği mesajı gönderebilirsiniz. Toplu Mail Gönderme Videolu Anlatım. Eksik: numara whatsapp toplu mesaj gönderme NoktaYardım www.


Ana Sayfa Uygulamalar Android whatsapp toplu mesaj gönderme. Bitti seçeneğine tıkladıktan sonra gelen ekranda ekleme işlemini . Bilgisayarınızdan Excel aracılığı ile toplu SMS gönderebileceğiniz ücretsiz toplu. Excel SMS in tekrar eden GSM numara kontrolü sayesinde tercihinize göre bir.


Peki Görüntülü konuşma nereden açılıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar