29 Nisan 2015 Çarşamba

Numarasız gmail açma

Hesabınızı ayarlamak için ekranda gösterilen adımları uygulayın. Ardından o kurtarma mailine girip yeni açacağın gmail hesabı için mail geliyor tıklayıp onaylıyorsun. Bu sahte hesap açma diye ister. Hesabı videodaki şekilde önce cepten oluşturup, sonra bir bilgisayardan sadece mail adresinizi girerek devam edebilirsiniz. Yani bu kullanıcı adı gmail kullanılmıştır telefon numarası yanlış gibi hatalara.


Bu arada bu mail açma olayı için farklı fikirler her zaman . Aynı numarayı istediğin kadar mail hesabında kullanabiliyosun sorun olmuyor. Arkadaşlar daha önce bununla alakalı video çekmiştim. Mail hizmet sunan gmail , hotmail, ve yandex gibi servisler,. Hesap oluştur formunda Mevcut e-posta adresiniz kısmını doldurmanız yeterlidir. Ancak bir günde birden fazla mail adresi açmaya çalışırsanız buda yetersi.


Bir seferde sadece bir cep telefonu numarası oturum açma sorunları için kullanılabilir. Bu değişikliği yapabilmek için LinkedIn şifrenizi girmeniz gerekir. Skype oturum açma penceresi, Yeni hesap oluştur seçin (veya doğrudan bir hesap sayfası oluşturmagidin). Biz size Skype için yeni bir hesap oluşturma işlemi . Mac için numaranızı açma veya kapatma. Bu bilgisayar sizin değil mi?


Bu yöntem ile gmail , whatsapp , facebook , twitter vb mobil onaylama. Görüş ve önerileriniz en kisa zamanda . What type of Cobra would you rather be? Video telefon numarasız gmail açma pc - Viveos.


Gmail , tam bir kullanıcı dostudur. Net - 在线视频门户和搜索引擎可以在网上获得最好的免费电影,视频,电视节目,Flash游戏以及所有其他视频和 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar