24 Haziran 2015 Çarşamba

Sığacık pazarı 2018

Son Dakika Genel Haber Haber Yayın Tarihi : 15. Merhabalar oyun dışı faaliyet bölümümüz isteğiniz üzerine açıldı. Oyunlara biraz ara verip faydalı bilgiler edinebileceğimiz bu bölüm de, tıpkı oyun sayfalarımız . Karakterine En Uygun Oyun Hangisi?


Sosyal medyada kullanıcıların ilgisini çeken bir test , insanların resimlerde gördüklerine göre kişilik özelliklerini ortaya çıkarıyor. Yeni bir kişilik testi ile karşınızdayız. Sorularımızı cevapladıktan sonra bu kez eğlenceli biri olup olmadığınızı. Elbet bir gün herkes ölecek. Peki sen hangi hastalık nedeni ile öleceksin?


Testi çöz cevabı gör :) Yorum olarak. Aşk ve kişilik testleri , sağlık ve moda testleri için hemen tıkla! Sana özel hazırladığımız testleri çöz ve kendin hakkında bilmediklerini öğren! Bu eğlenceli testler sana çok yardımcı olacak. TEST : soruda kim olduğunuzu tahmin ediyoruz.


Unutmayın yazdığınız isimlerin hepsi karşı cinsten olmalı. Test sonunda çok şaşıracaksınız. Personality, Psychology ve Puzzle . Eğlenceli Başka bir test için . Peki siz matematiğinize ve mantığınıza ne kadar güveniyorsunuz? Bu sorular hiç kolay lokma değil. Spor test haberlerinin yayınlandığı kategoridir.


En yeni sporcularla ilgili test ve güncel haberler burada. Yasal Uyarı: Tüm içerik sadece eğlence amaçlı sağlanmaktadır. Kediler, köpekler ve diğer hayvan dostlarımızla ilgili çözmeniz gereken eğlenceli ve keyifli testler burada! Sizi, biraz işin eğlencesine dayanarak hazırladığım testle baş başa bırakıyorum.


Bonusbayden TL Hoşgeldin Bonusu kazanmak için lütfen tıklayın: Bu videoda her zaman olduğu ilginç. En ilginç hikayeyi hangi fotoğraf anlatıyor? Mutfağın çoktan seçmeli tarafına hoş geldiniz!


Birbirinden eğlenceli testlerimizle hem kendinizi hem de damak tadınızı daha iyi tanımaya hazır mısınız? En önemlisi de testin sonunda acemi, iyi ya da usta takipçi olup olamayacağını göreceksin. Sonraki makaleVücudun En İlginç Yerlerine Yapılmış Dövmeler.


Kitaplarla ilgili bir meydan okumaya hazır mısın? Ya da seni sana anlatacak bir testi çözmeye? Edebiyat dünyasını ne kadar yakından tanıyorsun? Bu yazıyı yazmadan önce hayatınız ne tür bir film olurdu testini. Dikkat ve zeka gerektiren eğlenceli testler.


SIKIYSA ÇÖZ BAKALIM ZEKA TESTİ. Bu ilk kısımda hem eğlenceli testler hem de oldukça faydalı testler yer alıyor. Kişilik Bozukluğu, anksiyete bozukluğu, depresyon testi gibi birçok ilginç psikoloji.


Kış geliyor, ayaklarınızı sıcak tutmak istiyorsanız bu eğlenceli patikleri tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar