23 Haziran 2015 Salı

Bayanlara özel yüzme kursu izmir

Havuzumuz yalnız bayanlara kapalı değildir. Karşıyaka,Ciğli,Boronova Semtlerine çeşitli havuzlarında ve kendi sitenizde profesyonel yüzme dersi veriyoruz. Spor konusu altında soruldu. Yaz ve kış dönem şeklinde gerçekleşen yüzme kursları da büyük ilgi görüyor. PİLATES DERSLERİ KİŞİYE ÖZEL VEYA GRUP DERSİ.


ADMİN tarafından yazılan gönderiler. Fırsat kuponu Tek kişiliktir. Hafta içi iki gün gerçekleştirilecek kurslar için kayıtlar başladı. Yaz spor okulları kapsamında.


Yüzme Özel Ders Öğretmeni hazır. Atatürk kitaplığının mevcut olduğu Okuma Salonunda, görevli personelimiz bayanlarımızı yönlendirerek, üyelerimizin kitaplardan bilinçli bir. BAYANLARA ÖZEL YÜZME KURSU. Detaylı bilgi ve almak istediğiniz kurslar için hemen bizimle iletişime geçin:.


Bayanlara Özel Havuz Seçeneği. HBSAG sarılık testi, idrar tahlili ( dokuz yaşına kadar olan çocuklarda aşı karnesinin fotokopisi). Pazar günüyse havuzdan sadece aileler yararlanabilecek. Karşıyaka Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz yüzme kursu açtı.


Yunusemre Belediyespor, bayanlara özel yüzme kursu düzenliyor. DİĞER- - yaşa özel kurslar. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Fitness ile profesyonellerle çalışma imkanı. Her önüne gelen malesef izmir de yüzme kursu veya su korkunuzu yeniyoruz . Pazartesi günü sadece bayanlara özel uygulanan “bayan günü”. Izmir genelinde hizmet veren havuzlar arasinda temizlik ve hijyen . ZEL KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ TALEPLERİ.


Siz de yüzme sporu ile bir an evvel tanışmak için, İzmir Asfaltı Akçeşme . ARTİSTİK YÜZME KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU DEVAM EDİYOR! Grup Dersleri ve Özel Dersler. Manisa Haber `siz kalmayacak. Gaziemir ilçesinde kurulmuş olan ŞAVKAR C. VARSAK DEMİREL MAHALLESİ SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI NO:2KEPEZPARK . Profesyonel ve tecrübeli eğitmenlerimiz ile her yaştan gruba yüzme kursu , özel yüzme dersi ve sualtı hokeyi gibi diğer tüm su sporları eğitimlerini vermekteyiz.


Müdürlüğü Mali Hizmetler Müdürlüğü Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Özel Kalem Müdürlüğü. Sevgili Öğrencimiz, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ailesine katılımınızı tebrik eder ,. Kulübümüzde, her yaştan ve seviyeden yetişkinlere yüzme kursu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar