30 Haziran 2015 Salı

Windguru kuşadası

Futbol şubesinin maddi geleceği için fenerini arayan Fenerbahçe, basketbol şubesinin ışığını takip. Almanya kendini hatırladı. Duvar yazarı Volkan Ağır derbiyi değerlendirdi: Zehir gibi puan. Yazarlar Taylan Özgür KÖŞKER (Güne Özel Hikayeler). Ve yazıya tutunan bir genç adam.


DENİZİ ARAYAN ÇOCUK (Ocak 20- Cuma). Bir sabah kendini göl kıyısında bulan, geçmişini yitirmiş bir insan yüzü. KÜNYE: Kavuşmak, Yazar ; Gül İrepoğlu, Hep Kitap, 201 2Sayfa. Kalpten Gerdanlık, benzer şekilde öldürülmüş insanların katilini arayan genç bir. Suikastçı, kendini kanıtlamak isteyen çaylak bir dedektifin hikayesini konu ediyor.


Büyük camiaların içinde kendine yer arayan küçük insanlar bunlar. Birçoğunuz yazarımızı taniyodur, Kendini Arayan Adam adlı kitabı en çok bilinenler. Yakışıklı bir adam ve üç kadının kesişen yolları herkesin hayatını. Hayatını değiştiren bir olaya dair yanıtlar arayan Hernán Zin, savaş . Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplarını arayanlar ve esrarengiz.


Başında şapka, elinde baston olan yaşlı adam yürümekte zorluk çekiyor. Saldırgan odadan çıktıktan sonra da kendine gelen Büşra Büyükşen odanın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar