25 Eylül 2015 Cuma

Gerilla isimleri ve anlamlari

Ağu 20- Bu yazımızda Kürtçe erkek isimlerini sizlerle paylaşacağız. Kız isimleri için diğer bir çalışmamız olan Kürtçe Kız İsimleri ve Anlamları adlı . Afran (Allah tarafından yaratılan insan). KUrt degilim ama arkadasmn ismi sidar yani agacn golgesi cok guzel bir isim bence . Erkek İsimleri Kürtçe Bilgi. Farklı kategorilerde içerik sağlayan, Kürtçe alanında en geniş portal.


Sitemizde Kürtçe sözlük, Kürtçe şarkı sözleri, biyografi, Kürt . Kurmeşli gençler Wiesbaden de ikinci buluşmasını gerçekleştirdiler. Ulm, Stuttgart, Karlsruhe, Wiesbaden, Duisburg, . Ağu 20- Umarım yeni doğan bebeğinize güzel bir isim bulabilirsiniz. Kürtçe Kız Çocuk İsimleri ve Anlamları ,Kürtçe bebek isimleri ,Kürtçe İsimler Ve. Merhabalar; Bir çok yerde rastlamaya başladığımız isimleri de barındıran; çoğu kez anlamlarını merak ettiğimiz Kürtçe isimler ve anlamları. DÜNYADA EN ÇOK KULLANILAN KÜRTÇE İSİMLER VE ANLAMLARI.


Eğer sizinde bildiğiniz kürtçe erkek isimleri varsa yorum olarak yada mail atarak yazarsanız sevinirim. Eyl 20- kahve: merhaba. Anlamı : Güçbirliği, Toprak damlarda yük taşıyıcı ağaç kolon. En güzel kız bebek isimleri arayanlar için hazırladığımız bu haberde kız isimleri nin anlamları da mevcut. Eksik: gerilla En Güzel Kız Bebek İsimleri ve Anlamları - Huzur Sayfası https://www.


NAMEYÊ PITAN, Zazaca kız isimleri , NAMEYÊ TÛTAN, Zazaca erkek isimleri. Türkçe isimler , anlamlar ve tarihi bağları. AYA, Uyanmış, uyanık, ASAN, sakin, güvenli, kolay, basit, sessiz, huzurlu, . Shekil Yukle ,Shekil Axtar, Resim Indir Resim Ara Butun dunyanin shekillerini axtar tap pulsuz yukle. Gerilla kod isimleri ve anlamları şiirlerini okumak için tıklayın. A Ado Aferîn Afran Afrîn Aga Agah Agir Agirî Agrîn Ajar Ajen.


Alman hayal gücü uzun süredir gerilla korkusuyla işlenmeseydi, . Kontrgerillalar›n fikir babalar›ndan bir di¤er isim de,. Orada devrim yapan örgütün üye leri kendilerine Sandinista gerillaları diyorlar. Nikaragua halkı da, dünya halkları da, onları o isimle biliyor.


Bu okuldan birçok ünlü isim çıkmıştı. Arinc köyü yakınlarında hayvanlarını otlatan Fikret Dereli (11) isimli çocuk, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar