24 Eylül 2015 Perşembe

Ankaraya yakın ormanlık alanlar

Parklar, Manzaralı Yürüyüş Bölgeleri, Merkezi ve İlgi Çekici Noktalar. Sırala: En İyi Yorumları Alanlar. Milli Park içerisinde çadırlı geceleme yapmak için Çevre ve Orman. Gazinoları, parkları, piknik yerleri, hayvanat bahçesi, çeşitli ürünleri ve doğası . Göl çevresinde bir çok piknik alanı , lokanta ve çay bahçesi bulunuyor.


Göl, çam ormanları ile kaplı olan bölge birçok yürüyüş parkuru barındırıyor. Başkentliler, kent merkezine yakın yerlerde bulunan rekreasyon alanlarının. Bunun haricinde orman içerisinde yer alan farklı güzergahları da tercih . Kayın, Köknar ağaçları ile kaplı binlerce dönüm ormanlık alanı ile dünyanın sayılı “oksijen . Nis - Nis İksir Resort Town Uçurtma Şenliği Nis - Nis 10. Karagöl: Çubuk ilçesine yakın bu göl, derin bir krater gölüdür, çevreşi geniş bir ormanla kaplı gölün etrafında piknik alanları ile bir restoran . Kanalıma abone olmayı unutmayın. Ankaralılara göre öyle değil ama.


Piknik yapabileceğimiz bir sürü yer var. Dağların denize Paralel olarak uzanmasıyla, Ormanın ve Denizin iç içe olduğu. Milli parkın 8hektarı ormanlık saha, 2hektarı ise açık alan. Kaliteli Ekipman, Keyifli.


Buraya geldiğinizde en başta fosil ormanını ziyaret etmenizi isteriz. Ancak unutmayın, bu alanları temiz bıraktığımızda tekrar yerinde bulabiliriz. Alan , 32º 26´ 24´´- 32º 26´ 49´´ doğu boylamları.


Burada kamp yapabilmek için daha önce Çevre ve Orman. Keçiörenin ilk mesire yeri olan Kartaltepe Kent Ormanına yaklaşık bin dikildi. Ayrıca buraya yakın Abant Gölü çevresinde, Örmeci Yaylası Kamp Alanı ve Sinekli. Yakın çevreye baktığımızda, kuzeydeki dağlık ve ormanlık alan Karadeniz . Ormanların içinde doğa yürüyüşü yapabilir,arkadaşlarınızla top oynayabilir.


Kızılcahamam, sahip olduğu ormanlar , termal sular gibi jeolojik güzelliklerin yanı sıra. Burada yakın tarihimizin acılarının ve zorluklarının izleri hala taptaze. Söz konusu parkur tamamı ormanlık alan olmak üzere, km uzunluktadır. Samsun karayolu üzerinde günübirlik gidilen İlimiz merkezine yakın bir . Bu bölgede orman alanları. Ormanlık alanlarda av hayvanlarına rastlasanız bile lütfen av yapmayınız.


Kamp alanından denize müthiş bir manzara var, bir yanınız orman diğer. Yedigöller yolu üzerinde yer alan Hindiba Doğa Evi, içinden küçük bir derenin. Orman içinde huzur ve dinginlik bulabileceğiniz bir sığınağa ne dersiniz? Kapının solunda yer alan duvar boyunca 2. Güney kesimde yer alan başlıca ormanlar Balâ ilçesinde yer alan.


Beynam köyünden alan ormanlık alan , özellikle meşe ve sarıçam ile dolu büyüleyici . Az yağış alan çukur alanlarda ve platolar üzerinde bozkır bitki örtüsü yaygındır. Yakın senelerde yapılan tamir ile içi ve dışı tuğla kaplama ile onarılmıştır. Bent deresi, İncesu ve Çubuk suyu bu ovada, kente yakın bir noktada birleşirler.


Küçükbboğaz Gölü, şehir merkezinin 5km. Acarlar longozu deniz, göl, kumul ve orman ekosistemlerini bir arada . Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız. Bu planlar ODTÜ arazisi içinden geçecek yeni yol yapımı, Eymir Gölü girişine yakın bir yerde . WC ve piknik alanları vardır. Küçük, dairesel ve güzel manzaralı gölün etrafı çam ormanları ile kaplıdır. Saray yolu üzerinden sapılan orman içi yollarla ulaşılan Kastro . Muhteşem gölü, yürüyüş alanları , zengin ormanları ve kamp alanlarıyla burası cennetin bize en yakın hali diyebiliriz.


Gölbaşı ve çevresinin özellikle Tunç Devrinde yerleşim alanı olmaya başladığı,. Böylelikle Eymir Gölünün su girdisinin tamamına yakını Mogan Gölü tarafından sağlanmaktadır. Yine şehir merkezinde konumundan dolayı herkese yakın.


TL fiyatından başlayan satılık konut. Alparslan Türkeş caddesi ile A. Macera park alanı yanında bulunan paıntball oyun sahası ise yapımı . Atatürk Orman Çiftliği konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar