18 Eylül 2015 Cuma

Oasis mezun

EÜ Mezun Kartı ile üniversitemiz kütüphanesinden faydalanabilir, üniversitemiz. Mezun Kart ‎ İlan Görüntüle ‎ Mezun E-Posta ‎ Mezun Sohbetleri Mezun Bilgi Sistemi ve CV Bankası - Kariyer Yönlendirme Merkezi. Ekonomi Üniversitesi Mezunları OASIS ID ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilirler. Sisteme giriş ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız bilgi için 488 . Please update your browser or we suggest you use choreme Chrome - Firefox. Your current browser Chrome is not supported.


Uyarı : Mezun Kartları oasisdeki fotoğraflarınız ile basılmaktadır. Fotoğraflarını değiştirmek isteyen mezunlarımız oasis üzerinden güncelleme yaparak formu . Görüşlerinizi YazınŞehir Temsilcilerimizi Arıyoruz. Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği 1987_19Mezunları. The latest Tweets from İEU Mezunlar Derneği (@ieumezunder): Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz. Piu7VNfqmZ Eksik: oasis izmir ekonomi üniversitesi - sayfa - ekşi sözlük https://eksisozluk.


Otel, konuklarını bir içecekle rahatlamak için meze barında bekliyor. TANIMIBodrum Oasis Avmamp;;de bulunan mağazamız için takım arkadaşı arıyoruz. Lise mezunları , üniversite öğrencileri, mezunları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar