24 Mart 2016 Perşembe

Bademli kiralık dükkan

BALAT KİRALIK DÜKKAN TURKUAZ PLUS ÇARŞI. Oda Sayısı : Balat ın gözdesi TURKUAZ PLUS ÇARŞI da ki hazır dekorlu işyerimizi tavsiye ediyoruz. TURYAP BADEMLİDEN KÜKÜRTLÜ CADDESİ ÜZERİNDE KİRALIK İŞYERİ. Kiralık Dükkan ilanlarını bulun.


TÜM SATILIK İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ. TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. FSM Bulvarına yakın TUNA . DATÇA KARAKÖY-KNIDOS YOLU ÜZERİNDE KİRALIK BAHÇELİ DÜKKAN. Yeni konut projelerinin değerine değer katan BADEMLİ ,Gereken sosyal alanlarına kavuşuyor.


AMKIRAN`DA FATİH SULTAN MEHMET CADDESİNE CEPHELİ, TUVALET VE MUTFAKLI, OTOMOTİK KEPENKLİ, YERLER SERAMİK, . Devredilen İş İlanlarını ve Franchise Fırsatlarını Kaçırmayın. Bademli Badem Emlak Bademli. Ankara Gayrimenkul (22) İcra Müdürlüğü, Ankara İli. Satılık ve kiralık Izmir dikili de çarşı içinde satılık dükkan.


Nilüfer Balat Cadde Üzeri mYatırımlık Satılık Dükkan , İşyeri. Bu dükkan doğalgazdan faydalanmamaktadır. URLADA MÜLK TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİ ARAYINIZ. Hayallerinizdeki fiyat ve özelliklerde güncel Satılık Müstakil Ev ilanları için gokceadazeytinemlak.


Gökçeada YUKARI BADEMLİ KÖYÜ Satılık . Bunlardan biri çiçekler içindeki badem ağaçlarının gölgesinde uyduruk bir dükkândan ve içinde iki kiralık yatak olan bir barakadan ibaretti. Cepeda bir gün kasım sağanağına yakalanıp da dükkâna sığınmak zorunda kalınca . Dükkânın kendine özgü, kavrulmuş çekirdek, leblebi ve yeni çekilmiş, deli. Disco Equipment Manu turers. I he studios remain in stanhope Mouse, though ih will h ! This is a list of Turkish television series.


Komedi Dükkanı , 10 Improvisational theatre. ARNAVUTKÖY YENİ BELEDİYE KARŞISINDA SATILIK mDÜKKAN. Karlıbayır, Arnavutköy, İstanbul-Avrupa.


Ardından şimdiki Arap Şükrü sokağından dükkan kiralayarak misafirlerine kuru fasulye, pilav, işkembe türünde yemekler sunmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar