24 Mart 2016 Perşembe

Bbc ingilizce kelime oyunu

Eğlenerek ve kelime ezberleyerek vakit geçirebileceğiniz eğlenceli bir kelime ezber oyunu. BBC tarafından hazırlanmış bu kelime oyunu (WORDMASTER) ile hem gramerinizi hem de bildiğiniz kelimeleri test edebilirsiniz. Binlerce cümle dizilimi ile . Buyrun sizler de faydalanın: . Listening - Dinleme için kendinizi test . Kullanıcılarına gramer ve kelime öğretmenin yanı sıra İngilizce konuşmaya.


English üzerinden ders alabilir, oyun oynayabilir ve kelime pratiği yapabilirsiniz. Yeni kelimeler ve dilbilgisi etkileşimli oyunlar aracılığıyla . BBC Active Kids English Zone gibi,. BBC sadece bir haber servisi değil aynı zamanda tipik bir akademi. Uzun yıllardır devam eden BBC Dil Eğitimi programı sayesinde ziyaretçilerine ingilizceyi öğrenme fırsatı sunuyor.


Dilbilgisi, kelime bilgisi, farklı telaffuz seçenekleri ile ilerleyen. Bütçesinden Ölümlere Sayılarla Game of Thrones. Kelime Öğreniyorum Ama Cümle Kuramıyorum.


Günlük Yaşamda İngilizce sayfasinda adet bolum ve her bolumde tane. Sınavlar, oyunlar , forum ve sözlüğüyle İngilizceyi ikinci bir dil. Vocabulary: İngilizce kelime dağarcığınızı mı geliştirmek istiyorsunuz. BBC Learning English: Güncel olaylarla üzerine dilbilgisi, telaffuz ve sözlük.


Haber hizmeti vermekle yetinmeyen BBC , web sitesinde yayınladığı. Gençler, şarkı söyleyerek, dans ederek İngilizce öğrenecek! or register to post comments. I win because I have scored 25.


The word shake is very interesting for me. I play the word shake everyday. Do you love the word shake and do . Ben Türkçe Oyun Yeni Bölüm Ve Yeni Karakterler.


Tek Bir Uygulamada 100ü Aşkın Oyun Bored Button. Fransızca Scrabble kelime oyunu şampiyonluğunu daha önce İngilizce Scrabble. Daha önce de İngilizce Scrabble Şampiyonluğunu elde eden Yeni . BBC podcastlerini dinleyerek en hızlı şekilde ingilizce konuşabilirsiniz.


Global forum alanı, BBC İngilizce öğrenme kaynakları, Web Pal aracılığıyla yazışma imkanı, Word Zone ile kelime oyunları, İngilizce. PlanetDP türkçe, ingilizce altyazı sitesidir. Ingilizce dersleri bbc ingilizce haberler, bbc ingilizce haber servisi, ingilizce haber.


Hava konulu ingilizce bir makaleden havanın tanımına ilişkin bir paragraf. En iyi ingilizce dinleme metinleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar