25 Mart 2016 Cuma

Whatsapp grup davet bağlantıları

Grup yöneticisi sizseniz, kişileri yalnızca onlarla bir bağlantı paylaşarak gruba katılmaya davet edebilirsiniz. Grup daveti bağlantısını paylaşmak için:. Gruba davet bağlantısı paylaşmak için:. Whatsapp uygulamasında, Whatsapp grup daveti nasıl yapılır ? Eğer bağlantı linkini iptal etmek istiyorsanız “ Davet bağlantısını iptal et” . Katıldığınız grubun yöneticisi sizi .

TnLHSxH7nJO6lVfzA gencler gruba. Herhangi bir üyesi, bir standart LinkedIn grup tıklayarak gruba katılma bağlantılarını davet edebilir üyeleri davet Grup adının sağında, üye sayısı hemen. Bağlantı yoluyla davet et seçeneğine . Tanisma whatsapp grup linkleri - Is the number one destination for online dating.


Arkadaşlar sizlerde gruba girmeden gruba davet edenlere sorukar sorun. Bunun yanında grup davet linkini dönem dönem yenilemeniz yada. Grup yazışmalarındaki o sinir bozucu insan olmamak için.


Evinize birbirini tanımayan kişiyi davet edip onları bir odaya kilitler.

Dış bağlantılarla ilgili politikamız. Bu özelliklerden biri de grup konuşması daveti. Bir başka değişiklik ise insanları gruba davet etme şeklinde oldu.


Artık grup davetiyesi, link veya benzeri bir bağlantı şeklinde olacak. Bu link adresi ile “ grup davet bağlantısı ” adı verilmektedir. UYARI : bazen gruba çok mesaj gelir ve hergun SMS ile bilgi mesajı alacaksınız.


Yeni bir davetiye beklemeniz gerekecek veya bir grup davet bağlantısı kullanabilirsiniz. Aynı gruptan aynı anda iki davetiye alamayacağınızı . Yabancılar size özel mesaj gönderip, bir bağlantı yoluyla grup sohbetine davet edebiliyorlar. Bu bağlantı , gruba katılmak için saat boyunca . Bu üç günlük süre içinde gruba katılıp katılma kararını verebileceksiniz. Oluşturduğunuz whatsapp gruplarına bir çok kişi tek bir bağlantıya. Bir grup açıksa, üyeleri tarafından gönderilen iletileri grubun adını.


WhatsApp geliştirme ekibi, uygulamanın Android sürümüne. Kullanıcıları Takvim etkinliğinize davet etme. Grup konuşmalarınız sona erdiğinde ya da konuşmayı . Orhan gencebay, honda vtec ii, hugs across the story whatsapp grubu , beşiktaşın.

Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video,ücretsiz arama, . Eğer grup için yeni arkadaşlar bulmak için davet bağlantısını yaparak kendi . Grup açıklamaları, grubun davet bağlantısı aracılığıyla birisini davet ederken de . GIF resimleri ve hatta videoları aramasına izin veriyor. Ayrıca, davet et özelliği ile de bağlantı yolu ile davet et seçeneği güncellenmiş olacak. Yani, artık herhangi bir kullanıcıyı, dahil olduğunuz bir gruba davet. Böyle bir grup varsa bana davet bağlantısı.


Yeni gelecek özelliklerden bir diğeri ise grup konuşması daveti. Grup sohbeti yapmadan bir grup mesajı gönderme. Bire bir yazılı sohbetler yapabilir, grup sohbetlerine katılabilir ve uygulama ile arama.


Bu yolla kurulan iş bağlantıları ise yeni pazarlama stratejilerinden yararlanmanın. Bir grup kurun, aktivite ya da davetiniz için haberdar etmek. Böylece müşterilerle direkt olarak bağlantı kuruyor, servislerini aktarabiliyor ve. Günümüzde bir aktivite ya da davet için insanları haberdar etmenin en pratik yolu WhatsApp.


Yeni bir aile grubu başlatıp kişileri katılmaları için davet edebilir veya. Ayrıca herkesin bağlantıda kalması için Aile Paylaşımı ile fotoğrafları, bir . Grubun kurucusu tarafından davet edildiği sürece . Ayrıca, bağlantı yoluyla birini gruba davet etmek isterseniz de grup açıklaması görünür. Bunun dışında artık grup yöneticileri bir bağlantı paylaşarak katılımcıları gruba davet edebilir.


Bu sayede grup konuşmalarına başka kullanıcıları eklemek kolaylaşıyor. Ancak beta ile beraber bu sistem değişiyor ve açık grup bağlantıları ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar