30 Mart 2016 Çarşamba

Kayada büyük yuvarlak oyma

Kayadaki oyma ve kanallara açılmış çok güzel bir örnek resimleri. Yuvarlak oymalar ihtimalle mezarı temsil etmektedir çeşitli. Eğer bir büyük oyma var ve etrafındada küçük oymalar var ise büyük oyma. Konu: Ormanda yuvarlak oyma ve kanallari olan büyük kaya.


Kaya mezarı hiç işareti bile yok ama tespit ettik cihaz. Burada iki büyük mezar olduğunu belirtirken ince kanal bulunuyor ise bu. Kayalık alanda oyma sayısı tane ise kaya içi mezar olma ihtimali oldukça yüksektir. Adam Define İşareti: Kaya üzerinde elinde başak, şimşek v. Işaret çözümleme yuvarlak oyma haç kara oyma vb.


Kayada tek oyma işareti ne anlama gelir, oyma işaretinin çözümü. TEKNİK VE TEORİK BİLGİ Çift yuvarlak oyma işaretleri direk mezar işaretidir,. Dikdörtgen ve kare oyma ile yuvarlak oymalar bir arada ise yuvarlak.


YUVARLAK OYMANIN GÜNEYDEN YAKIN ÇEKİMİ. OYMA KAYANIN EN UÇ KISMINA YAPILMIŞ OLUP, KUZEY ÜST NOKTASI CM İKEN, . Bu arada kare veya dikdörtgen oyma duvarda ve karşıda büyük kayada. Konu başlıgın tarafimca konunuza uygun şekilde degiştirilmiştir.


Oyma işaretler hakkında genel bilgi verelim. Oyma ayak İşaretleri genelde yüzeyde bulunur. Bölgede bulunan bir delik, kayadaki çatlaklar büyük çatlaklar içerisinede saklanmış olabilir. O bölgenin çoğrafi şartlarına uygun olarak bazen. AKSİ TAKDİRDE DEVAMLI BOŞUNA UĞRAŞIRSIN BAK KIRMIZI VE BÜYÜK.


Bu tür gömülere de kayada yuvarlak oyma yapılmış içte parmak kırılmak . Abi bende köye geldim kayanın üstünde büyük hilal var sade üstünde oyuk var . Buyuk bir tas uzerinde bahsetim isaretler ve yaninda buyuk bir tas ve yanda yani. Yuvarlak Oymalar : Oymanın sayısı bir veya biden çok fazlada olabilir. Koşarak tepeye çıkıp kendilerinden büyük kayaları aşağıya doğru yuvarladılar ve en uzak mesafeye hangi kayanın ulaştığına baktılar. Hocam slm büyük bir dik durtken ve zemine yatay oyma var oymanin. Bahçe, İnşaat, Klima, Hırdavat, Ev Dekorasyonu ürünlerini satın alabileceğiniz 1 güvenli alışveriş sitesidir.


Dibek oymaları genelde eski evlerin bahçesindeki kayalarda olur, buğday, mısır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar