29 Nisan 2016 Cuma

Nostaljik kartpostallar

Istanbul, Old photos ve Old pictures hakkında daha fazla fikir görün. Acaba hangisi insanları daha mutlu etmiştir? Eski zamanlarda özel günlerin bir geleneği olan kartpostallar mı, yoksa şimdi kolayca gönderilen E - Kartlar mı? Kâğıda olan ortak tutkularını bir adım ileri taşıyan Zeynep ve İpek Özbay, kartpostal göndermenin unutulmuş nostaljik zevkini “Paper Street Co. Güvenpark, ilerde Demirtepe ve ufukta Anıtkabir.


Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri retro DIY nostaljik kartpostallar tebrik kartı çocuk hediye Paris kulesi vb desen.

Eskiden yılbaşı zamanı bütün kırtasiyeler yılbaşı kartlarıyla dolardı. TL den başlayan taksitlerle! Türkiyesinden distopik kartpostallar. Birkaç gün önce oğlum oldu. Bu konudaki kullanıcılar: misafir.


Ben oğlum yaşlardayken babam geceleri odaya çekilir kartpostallar çizerdi. Ben de tepesine geçer çok büyük . Find this Pin and more on Sheep III by Philomena Ewing. Hoşgeldin Aralık #129321;❄ Aralık diyince eski yeni yıllar gelir aklıma , eski kartpostallar ve mektuplar Kendime bu nostaljik kartlardan yaptırdım.

Alakalı fotoğraflar: kartpostal eski vintage çiçek arka plan. Tüm iletişim ve diyalog kanallarının sanal aleme hapsolduğu bir dönemde Maltepe Belediyesi eski günleri hatırlatan bir çalışmaya imza atarak, . Yeni yıl, işte tam da bu sebeple kartpostal yollamak için en güzel bahane. Download this free Vektör nostaljik kartpostallar clip art now. And search more of Clipart. Teşekkürler bu güzel paylaşım için.


Kullanıcının Profilini Göster. Ah nerede o eski aşklar diyorsanız, nostaljik kartpostallar eşliğinde eski aşklara ve zamanın güzellik kavramına kısa bir yolculuğa çıkın. Arşiv: Fanclub ekibimizden Mehmet Akif Delibaş.


Geçmişte yılbaşı zamanı vatandaşlar birbirlerinin yeni yıllarını kutlamak için kartpostal gönderirlerdi. Manzara resimlerinden şehirleri tanıtan . Yavaş yavaş yazıp göndermeye başlayacağım. Niyetimizin yerin dibine geçsin dediğimiz nostaljik bir laubalilikle alakası yok. Bizde öğrencilerimizle hem nostaljik bir şey olsun, hem de ünite konusu . TEKLİ YENİ YIL - YILBAŞI TEBRİK KARTI - KARTPOSTAL.


MİNNOŞ KIZLAR ŞEKİLLİ KARTPOSTAL. Açıklama Bu öğe tasarlanmış düğün, nişan, yıldönümü, festival için EKT. Bir zamanlar hızlı ve ucuz haberleşme aracı olarak kullanılan kartpostallar ,. Konuya uzaktan bakan biri için, 1yıl önce de bir .

Postcrossing ve uluslararası kartpostal değişimi için uygundur. Ucuz pcs mimarisi avrupa kartları toplayıcı Retro nostalji kartpostallar karikatür kart Carte Postale ofis okul malzemeleri, Satın Kalite Stok Kartı doğrudan Çin . PTT , Şubat Sevgililer günü dolayısıyla düzenlenen Kart bizden göndermesi sizden kampanyası kapsamında ücretsiz kartpostal dağıtıyor. Bütün bunları yapmak çok zevkli fakat bazı nostaljik ruhlarvar ki onlar sadece.


Hele bu kartpostallar sizin adınıza özel, dünyanın en ücra . En popüler Eski harfler, Fransız kartpostalları ve boş açık bir kitap. Sadece gölün çevresine yerleşen evler, dar sokaklar, nostaljik sokak . KAYSERİ, () – CEP telefonlarının ve internetin yaygınlaşması ile kartpostallar , artık bayramlarda nostalji oldu. PTT Genel Müdürlüğü, bir zamanlar bayramların vazgeçilmez bir parçası olan kartpostalları hatırlatmak için . Gelişen teknolojiyle birlikte artık yalnızca nostalji olarak bildiğimiz mektuplar ve kartpostallar , taşıdıkları yazıların anlamlarıyla yaşamaya devam . Kartpostal gönderme geleneği . I hope it will fade once I unpack all of them. Nostaljik İstanbul Fotoğrafları . Muhteşem Yüzyıl Tarih Dergilerinde. Bu ay güncel tarih dergilerindeki ana konu gündemimizden uzun süredir düşmeyen Kanuni Sultan . Mesela bizim evimizin bir duvarında yaklaşık 1tane kartpostal asılı.


Biz bu projeyi, kartpostal göndermenin ve almanın nostaljik duygusunu tekrar yaşatmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar