19 Nisan 2016 Salı

Çevirmen arayan yayınevleri 2018

Katıldığınız kurslar ve aldığınız sertifikalar. Siz de PEGASUS YAYINLARI Çevirmen İş ilanına başvurun, yeni bir hayata. Diltra Uluslararası Çeviri ve Belge Yönetimi Yay. Dünyada ve internet üzerindeki ikinci en büyük çeviri pazarı. Editör, Gölge Yazar Derya Dinç İstanbul iş arayan.


Serbest Çevirmen iş ilanları kariyer. Mütercim Tercüman (Fransızca-İngilizce). Röportaj: Editör ve Çevirmen Nil Tuna ile Yayınevlerinin Çevirmen Seçimi Hakkında. Biz de buna sessiz kalamazdık elbet, sizin için Editör ve Çevirmen Nil Tuna ile aklınızdaki tüm sorulara yanıt verecek bir.


Aşağıda yer alan liste, üyelerimizin baskısı tükenmiş veya henüz basılmamış çevirilerini ilgilenen yayınevleriyle buluşturmak amacıyla ÇEVBİR . Bu sorulara cevap vermeye çalışacağız ama bundan önce herkesin şunlardan emin olması gerekiyor bir yayınevine çeviri almak için başvurmadan önce: 1. Kitabı Çevirmeni , İş Detayını Öğren, Bu Pozisyona Başvur. Başvurmadan önce kitap çevirmeni olmak ve kitap çevirisi yapmak. Birlikte çalışmak istediğiniz çevirmenlerin ve yayınevlerinin Twitter . Bildiride, yayınevlerinin çeviri ücretlerini düşürmek istediği belirtilerek bazı . Bu işi tam zamanlı olarak yapabilmeniz için bir yayınevinin size aylık, düzenli. Yine birçok yayınevinin , çevirmenlere göndermek üzere terim listeleri ve stil . EVBİR ekonomik krizle birlikte yayınevlerini çeviri harcamalarını.


Yabancı Dil, Okuma - Yazma, Anlama - Konuşma, Çeviri. Başvuruyu doğrudan yayınevine , posta ya da e-posta yoluyla yapmalısınız. Kültür ve sanatı daha çok sevdirmek, derinliğiyle anlaşılabilmesini sağlamak ve daha çok kitlelere ulaştırabilmek için bir bütünlük içinde sunmayı görev biliyoruz.


Pazarda yazar, çevirmen , editör, yayıncı, herkes için fırsat var…. Döviz ve kâğıt krizinin faturasını çevirmene kesmeye çalışıyorlar. Mistik bir peri masalına benzeyen . Evde çeviri tercüme işi yaparak para kazanmak mı istiyorsunuz? Arkadaslar iş alan var mı arayan yazan soran ? Güncel Yarı Zamanlı İş İlanlarına buradan ulaşabilir ve iş teklifinde bulunabilirsiniz.


Aradığınız işi kolayca bulmak için, Unisbul. Dostoyevski, Barış Zeren ( Çevirmen ). Sen aynı zamanda Osmanlıcadan çeviri de yapıyorsun. Yayınevi : Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar