19 Nisan 2016 Salı

Gaziantep hava durumu saatlik ntv

SEHITKAMIL için detaylı hava durumu , sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. Gaziantep ilinin en güncel günlük hava durumu tahmini. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


GÜNLÜK ÖZET SAAT BAŞI AYRINTILAR. Saat : 00:- 00:(dakika). Meteorolojik Bilgiler Cebinizde. Yurtta tüm illerin, dünyada ise bazı merkezlerin hava durumu veriliyor. KEŞAN güncel hava durumu ve Mart ayı günlük hava tahminleri.


Saadet Partisi: saat dakika saniye. AKP: saat dakika saniye. CHP: saat dakika saniye. Canlı tv ekibi olarak bizde Ntv kanalının canlı yayınını kesintisiz yapıyoruz.


Ankara, İzmir ve tüm illerin beş günlük hava durumu , saatlik hava durumu raporlarına. Bunun yanı sıra günün belirli saatlerinde ve sıklık ile hava durumu programları ile. Dün gece ve bu sabah saatlerinde aralıksız yağan karla birlikte Uludağ beyaza büründü.


Güneşli havanın hakim olduğu Marmaris te hava sıcaklığı 2 deniz suyu sıcaklığı ise derece olarak ölçüldü. Ancak herhangi bir olumsuzluk durumunda kanalları manuel olarak da ekleyebilirsiniz. SUPER TV, TELEDÜNYA H TELEDÜNYA INFO, Türksat SAAT , VTV.


AKILLI TV, GAZİANTEP OLAY TV, GENÇ TV, HAYAT TV, HRT TV, IMC TV,. Fevzipaşa Hava Durumu tahmini Günlük;Cumartesi ile Salı sıcak. Paz, Hava Açık, Yakıcı Güneş Saatlik , Yağış Oranı 37°, 19°. Trt Radyo Dinle Trt Fm Dinle Radyo Spor Dinle NTV Radyo Dinle. Haber bültenleri ve sitede yer alan gündem haberleri, hava durumu , döviz.


Haber ve son dakika gelişmeleri NTV ile anlık takip edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar