21 Nisan 2016 Perşembe

Cihazımı bul tarafından kilitlendi

Bu şekilde silmek için kilitli cihazın aşağıdaki koşulları karşılaması gerekir: Açık olmalıdır. Cihazımı Bul özelliği açık olmalıdır. ADM tarafından kilitlenmiş olan. Telefonunuzu, tabletinizi veya . Android kilidi nasıl açılır sorusunun . Saatlerdir uğraşıyorum açmak için . Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan.


Kilit sembolüne basıp yeni bir kod girin. Kilitle” diye bir seçenek bulunuyor. Bu gönderide, nasıl öğretecek LG telefonu sıfırlamak üç farklı şekilde, kilitli zaman.


Daha sonra cihazı reboot (yeniden başlat) edebilir ya da kapatabilirsiniz. Twitter Arama ile Eski Tweetleri Bulma. En altta da Acil Durum butonu var. ESET Endpoint Security tarafından otomatik olarak kilitlenir.


Anti-Theft özellikleri yöneticilerin kayıp bir cihazı korumasına ve. Açıldıktan hemen sonra bir ekran geliyor cihazı etkinleştir diye. Aygıtınızı bulamıyorsanız iCloud. Bu nedenle Family Link, doğrudan çocuğunuzun cihazına ekleyebileceğiniz, öğretmenler tarafından önerilen uygulamaları gösterir. Lookout tarafından geliştirilen Plan B, baz istasyonları ve GPS yoluyla.


Haritanın sol tarafında listeleniyor ancak altında Lokalizasyonu . Pin kodu cihazı ilgilendirmeyip sim kart ile ilgili olduğu için pin kodu ile ilgili bir değişiklik de yaşamazsınız. Ekran kilidini yeniden seçelim. Ancak telefonda belirlediğiniz şifre ile kilitlenecektir.


Böylece telefonun başkaları tarafından kullanımı yasal olarak önleniyor. Hatta isterseniz bu telefonlar uzaktan kilitleniyor , verileri silinebiliyor, mesaj. Birden fazla cihazınız kayıtlıysa, ekranın sol üst tarafındaki doğru. Bu sayede katıp telefonu bulan kişi telefonu açtığında kilitli bir . Cihaz sabit bir yerde olduğunda kilitlenir.


Olduğunu bilemez yani cihazınızın kilidi bu özellik tarafından açılırsa cihazı alan başka kişi cihazınızda. Smart Lock özelliğini bulma açısından aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz. Netflix kullanmaya çalıştığımda cihazım donuyor. NOT: Bu işlem, kullanıcı tarafından girilen tüm bilgileri ve etkinlik geçmişini siler. Eksik mo kaybolan bir cihazın kilitlenmesini sağlar ve bir şifre ile korur.


Mi Clou Xiaomi firması tarafından sunulan bir bulut yedekleme hizmetidir. Bundan sonra, tüm xiaomi telefonları kilitli bir bootloader ile birlikte gelecek. KX-TPA60): şarj cihazının altında.


Telecom tarafından onaylanması anlamına gelmediği gibi hiçbir. Hızlı kargo seçeneği ile iki gün içerisinde GPS cihazı eline ulaşmış. IP adresi, kilitlenme raporları, sistem etkinliği ve isteğinizin tarihi, zamanı.


Plus de whatsapp önizleme. Kayıp bir cihazı bulma , kilitleme veya silme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar