6 Eylül 2016 Salı

En yakın arkadaş testi

Bakalım aynı puanları alabilecek misiniz? Not: Testi çözerken düşündüğün . Nasıl bir arkadaş olduğunu gel bir de buradan öğren Haydi testi. Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir. Bir testimizle daha karşınızdayız. Bu sefer en yakın arkadaşınla senin hangi ünlü ikili olduğunu söylüyoruz.


Yakın bir arkadaşın sevgili yapmış. O kişinin kötü birisi olduğunu biliyorsun. Direkt söylerim ayrılması gerektiğini. Peki senin arkadaşınla ilişkin nasıl?


Bu arkadaşlığımızın testi. Bir quiz oluşturun, arkadaşlarınızla paylaşın, cevap vermelerini ve sonuçları görmelerini sağlayın. Psikolojik olarak bana en yakın arkadaş kim? Benimle duygusal olarak daha uyumlu olan arkadaşım kim? Dostluk: Hangi arkadaşınız bilişsel . Biz de bu testle gülüşünü analiz ediyoruz.


Ama sizin gerçek anlamda bir arkadaş olduğunuz söylenebilir mi? Arkadaşların sana ne sıklıkta şaka yapar? Bu soruya cevap vermeden önce testimizi uygulayın. Unsubscribe from Rana Kıvrakdal. Test sonucunda nasıl bir dost olduğunuzu görme imkânınız olacak.


Dostunuzun çok yakın bir akrabası hastalandı, sizden yardım istiyor. Biraz dürüstlük biraz da özeleştiriyle nasıl bir arkadaş olduğunu öğrenebilirsin. Sorularımıza cevap vermen yeterli.


Diyelim ki şu ünlü isimlerden biri kankan . Senin en zor durumunda yanında olan en yakın arkadaşın , bu hayattaki kurtarıcı meleğindir. En yakın arkadaşlar , önemlidir, bir tanedir. Hepimizin Kanka dediği bir arkadaşı vardır. Peki Kankanız gerçekten sizin en yakın arkadaşınız mı? Anlamanın yolu testimizden geçiyor.


Peki astrolojik haritana göre hangi burçla daha iyi arkadaş olursun? Kendimize dost olarak seçtiğimiz insanlarla yeri geliyor kardeşten daha yakın oluyoruz. Bu testi yaparak bu seneki en iyi arkadaşın kim bul ! Dönem dönem yakın olduğunuz arkadaşlar değişir mi?


Bazen en iyi arkadaşlarımız dediklerimiz bile aslında öyle diildir. Bu konuda çok iddialıyız, kim olduğunu tahmin ediyoruz! Hangi ünlü en yakın arkadaş olduğunu öğren.


TL değerindeki hediye sepetini kazanma şansı yakala! Me is a page where you can participate in quizzes and tests about anything. You can also create your own quiz. O nasıl biri, Get on well = İyi geçinmek . Bitirdiğinde bu testi istediğin kişiyle paylaşabilirsin.


Bu gerçek arkadaşlığın testidir. Onedio içeriklerini kaçırmayın! Hıllet ise, en yakın dost ve en fedakâr arkadaş ve en güzel takdir edici yoldaş ve en civanmert kardeş olmak iktiza eder.


Hemen testi çözmeye başla, annenin hangi ünlü anne karakteri olduğunu bul! O arkadaşların , bırak birlikte tatile çıkmaya, merdiven çıkmaya bile uygun . Allah insana şah damarından daha yakın olsa. Sizi bir kız arkadaşı kadar yakın görüyor, sizden tüyolar istiyor. DNA testi iki arkadaşın aynı anneden doğma kardeşler . Testi çözün ve adilik katsayınızı ölçün - Haberself - Türkiye nin Viral Haber Merkezi. Zamanında bir arkadaşınız sizi korumak adına suçunuzu üstlendi.


Necla, testleri eline alıp, apar topar hazırlandı. Eve doğru yol alırken, boşa vakit kaybetmemek için kalemini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar