5 Eylül 2016 Pazartesi

Fotoğraftan kişiyi bulan arama motoru

Komik resimler, masaüstü için duvar kağıtları, şemalar ve resimli rehberler - sorgularınıza görsel şeklinde yanıtlar, resim ve fotoğrafa göre arama. Fotoğraftan Profil Bulma Uygulamaları İle Aradığınız Kişiyi Bulun ! Herhangi birinin fotoğrafı üzerinden o kişinin sosyal profiline. Pictriev ( Online yüz arama motoru , Searching faces on the web) servisi ile elinizdeki resmin kime ait olduğunu . Bu pratik arama motoru sayesinde araştırmalarınız daha kısa sürecektir.


TAM ADINI BİLDİĞİNİZ BİRİNİ ARAMAK: Aradığınız kişinin tam ismini biliyorsanız ,. Elinizde tek bir seçenek kalıyor, o da fotoğrafını bulmak. Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul. Sonuçlar, fotoğraf kalitesi ve çözünürlüğü göre değişebilir.


Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 120 . Powered by the CloudSight Image Recognition API. Images and search the web for relevant content so you can easily find a photo search tool application. Different image sizes, a similar picture, match the wide . Muhajiri Shaam adlı bu kişi , Hollandalı ve İngiliz “şehitlerin” bu mezarda. TinEye bir resim arama motoru.


Yandex arama motoru ise aynı işlemi sonuçları çözünürlüğe göre sıralayarak yapıyor. Bulmak istediğiniz resimle ilgili bir açıklama girin. Ara Ara simgesine dokunun. Barkodlar: Ürünlerin nereden satın alınacağı gibi bilgileri bulmak için barkod kullanabilirsiniz. Kartvizit: Kişinin telefon numarasını veya adresini kaydedebilirsiniz.


Böylece yoldan geçen birinin fotoğrafını çektiğinizde, kişinin VK profili varsa,. Bugüne kadar yapılan üç milyon farklı arama sayesinde, doğru . AnyWho: Tersine arama özelliği de olan ücretsiz beyaz sayfalar. Person Finder : Bir felaketten etkilenen yakınlarını bulmak veya bulunan bir kişinin kaydını girmek isteyen kişilerce. Eğer facete veya herhangi bir sosyal medyada kayıtlıysa fotoğraf çıkar zaten . Pixel Mob, ücretsiz görseller için bir arama motoru işlevi görüyor.


Anahtar kelimeler üzerind. Dediklerinizi yaptım ama aynı resme benzer başka kişilerin resimleri çıktı. Orijinalden alıntı: Vena Portae numarasını bul fotoğraftan bulunmaz . Bu sayfada Kaldırma İsteğinde Bulun butonunun yanında yer alan URL . Popüler kişileri, etiketleri ve aklına gelen herhangi bir konudaki fotoğrafları bul.


Bu konudaki düşüncelerinizi siz de yorum olarak paylaş abilir, aşağıdaki butonlar aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz. Normal bir fotoğrafta kişi sadece bizim bakış açımızdan bakmak zorundayken 3derece fotoğraf ve videoda dilediği yeri inceleme fırsatı bulur. Fotoğraf programları ile resmin kalitesini ve çözünürlüğünü ayarlayabilirsiniz.


Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde arama motoru Stok Görselleri ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf , illüstrasyon ve vektör bulabilirsiniz. Sürecin nasıl işlediğini . Bu, bulmak istediğiniz kişinin aramasını daraltmak için gereklidir. Graph search kullanarak akıllı bir facebook arama motoruna sahip oluyorsunuz diyebiliriz. Bilgisayarımızdaki resim dosyası ile arama yapabiliyoruz.


Sadece kedi yazarsınız kedi fotoğrafları bulur. Ancak herhangi bir yakınını kaybetmiş yada ulaşmaya çalıştığı kişiyi bir türlü. Evet belki de resimden adres bulmak için en önemli bilgi Exif . BeğenFavori PaylaşYorum yap. Tek bir dosya içinde bir terimi bulmak için basit arama yapabilirsiniz ya da bir veya birden . Eşleşme sağlandığında o kullanıcı arkadaş olarak eklenebiliyor ya da . FOTOĞRAFLAR Kişiyle alakalı fotoğraflar. Alternatif olarak kişi isim listesinden seçilerek de arama yapılabilmektedir.


Hadi ipucu sorusu Arama motorları kaç aşamada bilgiyi bulur ? Yarışmacılar bu ipucu ile bir adım önde olacaklar. Yüz Arama ve Yüz Tanıma arasındaki farklar için okumaya devam edin! Kolay kurulum ve kullanım - Dahili yüz arama motoruna sahip bir AI cihazı, mevcut.


Profil Sayfası: Burası kullanıcıya ait olan ve en önemlisi arama motorunun. Yani işletmenin diğer kişilere açık yüzüdür bu nedenle profil sayfası bir kartvizit. Daha ziyade perakende müşterilere yöneliktir yani ihracat müşterisi bulmak için. Böylelikle elinizdeki herhangi bir yere, kişiye vb ait fotoğrafın aslını . Sizlere facebook için küçük bir ipucu vereceğiz. Genel arama motorlarında gösterilmesini istediğiniz profil bölümlerini açıp.


Bing, DuckDuckGo gibi genel arama. Uygulama üzerinden fotoğraf çekerek arama yapabilirsiniz: Cep . Yeni insanlarla tanışmak, size uygun kişileri bulmak için bu “ Arama ” özelliğini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar