13 Eylül 2016 Salı

Yenimahalle belediyesi batıkent kursları

Genel: Gençlik Merkezimizde açılacak olan kurslar arasındadır. Batıkent Çakırlar Kültür ve Sanat Merkezi. Yenimahalle Belediyesi Yenimek kurslarında verilen eğitimin yanında sergi,. Belediyenin meslek edindirme ve hobi kursları için başvurular başladı.


KPSS ve DGS kurslarına kayıtlarımız devam ediyor. Bir şeyler başarmak için hiç bir zaman geç değildir. Bay, Bayan, Çocuk ve Engelliler için yüzme kursları düzenlenmektedir. Ankara İvedik Çözüm Özel Öğretim Kursu.


Gruplar: Altyapı II ve Kurs Grupları. Yüzme eğitimi kursları grup şeklinde veya birebir özel olarak verilmektedir. BATIKENT-YENİMAHALLE BALE KURSU.


Minik dansçıların parmak ucu figürleri ile başlayan bir sanat dalı bale. Gençlerimiz sinema, sosyalleşme, kurs , kütüphane ihtiyaçlarını . Eyl 20- Öğrenciler, “Maddi imkânsızlıklardan dolayı özel kurslara gidemiyoruz. Kulübümüz bünyesinde Halk Dansları Hobi kursu başlamıştır. Firmamız hakkında daha fazla bilgi,. Meslek Kursu No, İl, İlçe, Meslek, Başlangıç Tarihi, Son Başvuru Tarihi, Statü, Meslek Kursu Türü.


Palyaçonun da miniklere eşlik ettiği kurslar , renkli anlara sahne oluyor. ANKARA, YENİMAHALLE , Ebruzen . RED] - güvenli arama motoru. Meslek Edindirme ve Hobi Kursları , İkinci Bahar Öğretmenler Lokali, hamam ve . ALFA AKADEMİ KPSS Eğitim Bilimleri Kursları.


Açık İşler CV Oluştur İşsizlik Sigortası Kamu Memur Alımı Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı İşbaşı Eğitim Programı Mesleki Eğitim Kursları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar