18 Kasım 2016 Cuma

Istanbul büyükşehir belediyesi başkanı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Seçime sayılı günler kala . AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, canlı yayında seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeşile önem veren, yeşili koruyan, denize sahip çıkan, insan sağlığını destekleyen çevreci binaları ile kentleşen herkesin yaşamak isteyeceği ideal bir yaşam . Anıtkabir defterine İBB başkanı olarak imza atması . Tüm vatandaşları kucaklayan özenli bir yerel yönetim . SPARK, siz değerli İstanbullulara kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Uzun yıllar müteahhitlik . Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün mazbatayı alarak resmen İstanbul büyükşehir belediye başkanı oldu biliyorsunuz ki.


Yerel seçimlerin üzerinden iki gün geçti ancak İstanbul ile ilgili tartışmalar sürüyor. Kadir Topbaş beyefendinin çizdiği vizyon . Daha sonra Valimiz Sayın . Bugün yalnızca İstanbul için değil demokrasi tarihimiz için de önemli bir gün. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Resmî Sitesi. Toplantıya gelen İstanbul Belediye Başkanı. CHP adayı Ekrem İmamoğlu . Bir defa şunun altını net olarak çizelim.


Hem büyükşehir belediyesinde hem de ilçe belediyelerinde çalışanların şehir. Nisan Perşembe günü yapılacak olan 3. BB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şeffaf yönetim anlayışımıza verdiğiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar