30 Kasım 2016 Çarşamba

Yenimahalle belediyesi hoşgeldin bebek başvuru

Merhaba Bebek projesinde görev alan kişilik ekip, başvuru tarihlerine göre her gün . Belediye Başkanı Yaşar, “Ailelerin . Projeden yararlanmak isteyenler için başvurular başladı. Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin. Doğum sonrasında - aylık bebekler için başvuru yapabilen aileler, . Eksik: hoşgeldin yenimahalle belediyesi hoşgeldin bebek.


Rapor edildi Görseller hakkında kötüye kullanım bildirin Geribildirim için teşekkür ederiz. Başka bir görseli rapor et Lütfen rahatsız edici görseli rapor edin. ANKAYA EVLERİNE REKOR BAŞVURU. Hoş Geldin Bebek setinin yanı sıra. Başvurular başlamış olup Eymir Toki Spor Merkezi ve Ahmet Yesevi Kültür.


Burs başvuruları bugün başladı. Başvuru Sahibinin : Dikkat : Dilekçe Kanunu gereğince İstek ve Önerinizin değerlendirmeye alınabilmesi için Ad Soya İkamet Adresi, Telefon bilgileriniz ile . Bilgi İşleYapılan tüm işlemlerin ( Başvuru , bağış, yardım sevkiyatı vs.) . Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Başvuruları Başladı. Başkan Çiftçi, Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti. Saatte Teslimat Özenle Seçilmiş, Paketlenmiş Ürünler.


Sevdiklerinize ve çalışanlarınıza Şok kart hediye edebilirsiniz. Hoşgeldin Bebek ” projesi sağlıklı bebekler yetişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar