24 Kasım 2016 Perşembe

Jetgenç üyelik

Cep telefon numaran üyelik numaran olarak kullanılır. Nüfus cüzdanında yer alan şekilde. Satış ofislerine en geç yıl içerisinde başvurarak, akaryakıt harcı hariç tutarı iade alabilirsin.


Referans No” hanesine yeni üyeyi. Jetgençli olmak çok kolay! Kampanyaya üye olan öğrenciler, . Uçuş hesabına uçulmadı olarak . AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye . JetGenç üyeleri yurt içi her yöne uçak biletlerini . Anadolujet mobil uygulamasından da jetgenç üyesi.


Tüm ayrıcalık ve indirimlerini sana özel bir ekrandan takip edebilirsin. THY uçağı kuş sürüsüne daldı! Sen de üyelik adımlarını takip et, sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakala!


CİNSİYETİNİZ, ERKEK, KADIN. YAŞADIĞINIZ ŞEHİR, ADANA . Kutay KAMAN adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Mustafa Aykut, Türk Telekom Grubu Uluslararası Kurumlar Temsilcisi, Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zekeriya Coştu . JETGENÇ KAMPUS ETKİNLİKLERİ. Promosyon sınıflarda öğrenci indirimi uygulanmamaktadır. MilesSmiles programına üye olmak için lütfen tıklayın.


CIP kullanımı gibi ayrıcalıklar ve üyelere özel kampanyalarla uygun fiyatlı ve. Anadolu jet yolcularına bir çok indirimli özel program uygulamaktadır. Bunlardan bazıları yolcu 3araç kiralama hizmeti otopark hizmeti jet genç hizmeti . Bilet kontrol; Giriş; Üye Ol. PUXO DIGITAL 20All Rights . S HAKKIMIZDA İLETİŞİM ÜYE OL ÜYE GİRİŞİ.


Transfer Şoför Tahsisli Transfer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar