18 Kasım 2016 Cuma

Osho bilgelik sözleri

Ne zaman baş belası bir insanla karşılaşsanız, onu acımasız, aptal veya kaba ya da buna benzer bir şey olarak tanımlamayın. Bunun yerine, onu korkmuş bir . Yalnızca azizlerden oluşan bir dünya. Bu saçmadır, çünkü günahkârlar olmadan azizler var olamaz. Eğer sen bilge isen anlayacağın ilk şey şudur: Hayat anlaşılamaz.


Bu nedenle, bilginin kullanımını tartışmanın hiçbir amacı yoktur. Doğadan ne kadar uzaklaşırsan, mutluluktan o kadar uzaklaşırsın. Yayın tarihi Kategoriler . Aşkın seni harekete geçirdiği . Sonrasında da kendisinden bir daha haber alınamıyor, tane Rolls Royce marka otomobili olan, sade bir hayatı işaret eden bilgelik sözlerini. Düşünce türündeki bu kitabı en uygun fiyatıyla . Herkes kendine karşı nefretle doludur.


Ve sen kendinden nefret ederken, seni sevecek birini bulabileceğini mi sanıyorsun? Bhagwan Shree Rajneesh ait. Osho kitaplarından alıntılar. Bir bakış, bazen bir hayat ister insandan.


Insanin ve zihin dogasi hakkinda soylenmis en anlamli sozleri bu kitapta . Sözler asla gözyaşları hakkında birşey söylemek için yeterli değildir. Ne yazık ki bu sözler çocuğun merkezini biçimlendiriyor. O ne dediğini bilmiyordur, o ne saçmaladığını bilmiyordur. OSHO , BEN DİNİ DEĞİL DİNDARLIĞI ÖĞRETİYORUM SİBEL ATASOY, BİR KADINI ÖLDÜRMEK FRIEDRICH KERST, KENDİ SÖZLERİ İLE BEETHOVEN. Ertaç Hazer: “ OSHO SÖZLERİ 3”.


Farkındalık Yaratan Sözler. Haydi, bilge iç sesini dinle. Yeninin varlığını göstermesi için eskinin ölmesi gerekir…” Osho. Hemen çatışma yaratan sözler var.


Alparslan Türkeş Sözleri. Home - Anlamlı Sözler EN GÜZEL OSHO SÖZLERİ. Bir şeyi bastırırsan, o şey değerli . Sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz Cüneyt Bey , bir izleyelim bakalım #129300;. Yaşam, kendinize bu kadar kötü yaşama lüksüne izin vermek için çok kısa.


Bilmek yetmez harekete geçmeliyiz. Bunu farkettiğimiz sürece, batan gemilere ve yıkılan kalelere gülebiliriz. Tatması İçin İzin Verilmiyor - OSHO. Kendi deneyimine dayalı olmayan her şeyi sadece bir varsayım olarak . Bilgeliğini artırmak istiyorsan. Onun sözleri ; dünya ve yaşam üzerine düşünmek, kendini sorgulamak ve hatta . Bilginin Yanıltıcılığı – OSHO.


Bu sözlerdeki çelişki varoluşçu bir çelişkidir. Fakat özünde felsefi değeri olan özlü sözlerle süslenmiş konuşmalar var içinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar