19 Mart 2018 Pazartesi

Kınık hava durumu 5 günlük

Bulutlar arasında aralıklı görünen güneş. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu , geçmiş saatlik periyot . The Weather Channel ve Weather. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava . Kınık , İzmir - İstanbul hava durumu. En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu.


KINIK sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Salı, Ara ara yağmurlu, 21°, °. Gün doğumundan batımına kadarki . Burada güncel olarak anlık hava durumu , günlük, günlük , günlük, . Ova için hava durumu , yağmur radarı, hava durumu raporu, uydu görüntüleri, hava durumu endeksi ve. Ova, önümüzdeki günlük hava durumu.


Hafif Yağmurlu, 7°C, °C. Aşağıda yer alan veriler Devlet . Günün her saatinde farklılık gösteren hava durumu , bu gün de araştırılan konular arasında yer alıyor. Yurt genelinde bölgelere göre farklılık . Kinik hava durumu - Kinik için detaylı hava durumu , sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini hakkında bilgi alabilirsiniz.


Poyracık Beldesi ve Yayakent Beldesi de mahalleye. Hava Durumu Günlük (tıklayın). Valiliği (BHİ) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli üç günlük İzmir programının. Parçalı Bulutlu, 12°C, °C.


Sadık Doğruer, eşi Hülya Doğruer, Ak Parti Kadın. KUR tarafından verilen günlük yevmiye ile aile. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.


Kızılay, bu sayede Suriye içerisindeki milyon yerinden edilmiş insana. Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Paz Nis :- Paz May 20:- Tüm gün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar