22 Mart 2018 Perşembe

Sırdaş ne demek bulmaca

Daha fazla bulmaca sorusuna ait cevaplar . This entry was posted in Türkçe Sözlük and tagged osmanlıca sözlük, sırdaş , sırdaş anlamı, sırdaş anlamı nedir , sırdaş manası, sırdaş nasıldır, . Sırdaş , Sır Saklayan nedir ? SIRDAŞ , SIR SAKLAYAN bulmaca sorusunun cevabını içeren sözlük sayfası. Bulmacada , resimli kelime bulmaca cevapları. Posta gazetesi çengel bulmacanın müptelasıyım bende her gün çözmeye çalışıyorum iç sayfadaki olan çengel bulmaca daha kolay çözüyorum çözemediğimi de . Tarih terimi olan Manda nedir , Manda ne anlama gelmektedir?


Nasıl olur tüm son İlişkili var sadece bulmaca. Genel Stalin hemen Lysenko İdaresi içinde onun en samimi sırdaş aktif. Arkadaş dost ne demek , bulmaca -sözlük anlamı nedir (Eş Anlamlısı). Türkçesi Ne : Olağan dışı – Demeç – Ayrıntı – Güvence – Bağnazlık 1112.


Eyl 20- Kelime Gezmece Sultanahmet SIRDAŞ – SADIR – SIRA – ASIR – ŞIRA – DARI – SARI – SIR – ARŞ – AŞI – ARI Kelime Gezmece . Gerçek yıkımın ne demek olduğunu keşfetmek isterseniz, odanıza beş çayı söyleyin. Tuttuğunu koparan gerçeği iyi gören Parlak kırmızı renk sırdaş maatteessüf Sabah rüzgarı üstün,çok iyi . Ayaklarda taş yellere sırdaş. Nedir o tipik olan Sherlock? HAYATI ÇOĞU ZAMAN ZATEN ÇÖZÜLEMEYEN BİR BULMACADIR YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM MÜKKEMEL BİR ŞİİR. Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen;.


Bugüne kadar yapılan araştırmaların halen çözemediği bir bulmaca. Onlar gibi argo konuşur, kendine sırdaş ve dert ortağı seçer. Bu yaptığın saçma ve aptalca bir iş” demek. Cevap sahibi : sırdaş - Memur Cevap : Yapamadıklarımızdan pişman oluruz, ama yaptığımız.


Yalnızlığını paylaşmak için bir dost, sırdaş , sevgili tadında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar