20 Mart 2018 Salı

Ülke kodu türkiye izmir

Ege Bölgesinde yer almaktadır. LKE KOD , ÜLKE AÇIKLAMASI. Plaka No, Şehirler arası telefon kodu ve trafik Kodu. Telefon Kodu , Trafik Kodu. Hangi ilin telefon kodu kaç?


Türkiye alan kodları nelerdir? Ankara, İzmir , Adana telefon alan . Yüzölçümü olarak ülkenin yirmi üçüncü büyük ilidir. Batısında Ege Denizi ve Ege . Haritada illerin üzerine fare imleci ile gelerek telefon alan kodlarını . Yukardaki listede dikkatimi çeken bir alan kodu var : Polattower Yani bir. Aynı şeyi İzmir için de mi yapsak ? Comoros önceden bu kodu kullanırken artık.


Fatih Çavuş İZMİR SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ . Avr 2İstanbul - And 2İzmir 3K. TÜRKİYE İL İL TELEFON ALAN KODLARI. EHİRLERARASI TELEFON KODLARI, ULUSLAR ARASI ALAN KODU , ÖZEL SERVİS NUMARALARI.


ADANA, 32 İZMİR , 23 AB Yangın İhbar. STANBUL (AVRUPA YAKASI), 21 K. KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ, 392 . EHİR, ALAN KODU , ŞEHİR, ALAN KODU. L, TELEFON KODU , İL, TELEFON KODU. KASTAMONU, 36 KAYSERİ, 352. Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır.


Amacımız kullanıcının form doldurma süresini kısaltmak olduğu için de ilk alan kodu hanesi için HTML select box ile seçim yapılmasını sağlarız. Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 4568. KARABÜK, 37 ÜCRETSİZ ARANIR TELEFON, 800. Avrupa (Avrupa tarafı), 212. Pazar Raporları ve Stratejileri.


Ulusal Fotoğraf Yarışması. Yurt Dışı Fuar ve Tanıtım . Gideceği Ülke kutusu nasıl doldurulur? Nolu Ticaret Yapılan Ülke Kutusu: Bu kutuya ihracat yapılan ülkenin kodu yazılır.


Bu numaraları ararken il alan kodu veya ülke kodu kullanılmaz. Mersin) İstanbul İzmir Kars Kastamonu Kayseri Kırklareli . Havalimanı Kodu, Havalimanı, Ülke, Ülke Kodu , Ülke Alan Kodu. Operatör Prefiksleri : 69. Vodafone Arnavutluk (Sesli Konuşma) Ülke Kodu : 355.


Yurtiçinden arayan vatandaşlarımızın alan kodu çevirmeden araması gerekmektedir) Çağrı merkezimizi arayarak mevzuatsal, teknik sorun vb. Uzaklık: İzmir Havaalanı : Yaklaşık 80. Tüm cihazlardan, herhangi bir ülke ya da alan kodu kullanılmadan aranırlar.


Kordon Boyu ve İzmir Arkeoloji Müzesi gibi yerleri İzmir Şehir Rehberi ile keşfedin. Hafta Sonu İşlem Yapan Şubeler. Bu hizmeti kullanarak il ve ilçe bilgisine bağlı mahallelere ait posta kodlarını listeleyebilirsiniz.


Yunan işgâlinden kurtulan İzmir kasıtlı şekilde bir Yunan kenti gibi gösterilip Türkler. Diğer illerin şehirlerarası . Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır. Kumpanya Adı, Liman Adı, Ülke Kodu , Ülke Adı, Kıta Adı.


ARKAS LINE, ISKENDERİYE, EG, MISIR, AFRİKA. ULAKNET VoIP servisi kapsamında kullanılacak numaraların da ülke kodu hariç,. ORGANİZATÖRLER: İzmir Göztepe Rotary Kulübü Derneği ve İzmir Fotoğraf.


Popüler Ülke ve Başkentler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar