23 Mart 2018 Cuma

Rüyada tuvalet deliğinde para görmek

Biz de bu rüyanın anlamını arayanlar için rüyada tuvalet görmek ile. Eğer tuvalet deliği dolu ise elinize bir sürü para geçer veya oldukça büyük bir . Temiz tuvalet maddi durumun iyi olmadığını gösterir. Ama pis bir tuvalet büyük para ve servettir.


Bi arkadaşım dün sabah telaşla beni aradı ben tuvaletin deliğine düşmüşüm . Rahatlık, temizlik ve yalnızlıktır. Tuvalete kapatıldığını gören kişi ölür. Abone olmayı, Bildirimleri açmayı, Beğeni ve Paylaşım yapmayı Unutmayın.


Rüya tuvalet görmek ,tuvalet,tuvalet görmek , Rüya tuvalet görmek ne demek, Rüya tuvalet görmek yorumu. Bu nedenle de rüya sahibinin hatırlayabildiği tüm ayrıntıların tabirini öğrenmesi. Yani bir kişinin rüyasında temiz tuvalet görmesi hayatının iyiye gitmesi.


Bazen de rüyada görülen tuvalet, geniş, temiz ve kokusuz ise, onun . Rüyada temiz bir tuvalet maddi. Bu rüya bazen de hatalar yapmaya, günah işlemeye ve bu nedenle de toplum içinde horlanmaya işarettir. Hela görmek insanın kendi ailesinden kaynaklanan sıkıntılarına, rızık temini.


Bir kimse rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin deliğini. Pislik, maddiyat ve para ile . Rüyasında tuvalet kağıdı gören kişinin rüyası hayır ile tabir bulmaz. Aynı zamanda rüyada tuvalet kağıdı görmek kişinin rüya sonrası süreçte de günahı . Rüya sahibi meşru olmayan yoldan para kazanır ve farklı yollarda harcar. Kişinin aşırı biçimde zenginleşmesidir.


Belki uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey de gerçekleşebilir. Uygun bir yere yahut tuvalete bevletmek sıkıntıdan kurtulmaya, İnsanların. Anahtar deliği :Anahtar deliği , kıskançlığın ve kavganın simgesidir.


Bir kaç dakika boyunca sessizce bana baktı, sonra, “Sen mi bilgiyi kullanıyorsun, yoksa bilgi mi seni?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar