30 Mayıs 2018 Çarşamba

B ehliyetli şöför arayanlar ankara

B sınıfı ehliyetli bayan eleman alınacaktır. Hemen iş başvurusu yap sen aradığın işe, firma aradığı elemana . En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti olan, SRCve Psikoteknik belgesine sahip, Sevkiyat şoförlüğü . YIL ŞOFÖRLÜK TECRÜBESİ BULUNAN ŞOFÖR YARDIMCISI ALINACAKTIR. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları.


Ankara Özel Şoför iş ilanları kariyer. Maaş dolgun, çalışma şartları uygundur. Güncel eleman iş ilanları şoför arayanlar buluşma noktası Sabah.


Bay bayan tüm iş ilanları için tıklayın. Maslak civarında kendi aracıyla çalışacak Şoför arayan firma ve kişilere. BEYAZ eşyada çalışacak şoför aranıyor.


Hürriyet Gazetesi Seri ilanlar sayfalarında yer alan bugünkü şoför ilanları. BALGAT civarında oturan parttime Şoför. Bakırköy, Bağcılar çevresinden tecrübeli, B veya E sınıfı ehliyetli özel şoförler aranıyor. Bu ilkemizin sonucu olarak şoför arayan işletmelerin ve iş arayan adayların tercih ettiği iş ilanı sitesi . Kendi aracım ile kişiye özel.


TECRÜBEM VAR E SINIFI EHLİYET Sizlerin istediği yere . Sisteme Üye Girişi yapmanız. Gün Kaldı Favorilere Ekle. Servis Şoförü arayan firmalar ve Servis Şoförü iş ilanları arasından sana en uygunu olanı seç.


KUR en az ilkokul mezunu şoför alımı yapıyor! Adayın süreceği taşıta uygun ehliyet ve sertifikalara sahip olmak,. Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben.


Elemanı arayanlar l İş ilanlarışöför iş ilanları istanbul avrupa yakası, özel şöför iş ilanları. Pozisyon, : Servis şoförü. Sayfada eleman arayan firmaların Şoför Muavin Elemanı İş İlanları listelenmiştir.


Sürücülerin Yoğun bakım, çoklu ambulans ve. Başvurduğunuz bölümü seçmelisiniz ! Ehliyet bilgisi seçmelisiniz ! Adres: Zafer Mahallesi, Turan Cd. B ehliyetli iş arayanlar Özge B.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar