29 Mayıs 2018 Salı

Turkcell thy indirimi

Platinum dünyasında sizi, çok özel ayrıcalıklar ve fırsatlar bekliyor. Kurumsal müşterilere özel kampanya ve kurumsal indirimler , faturalı hat indirimleri ve daha bir çok kurumsal ayrıcalık için safamıza tıklayın. Bu kodu normalde 8sarı kutu puanına karşı. TL indirime rağmen 2TL.


Turkcell salla kazan ile bavul. Engelli indirimi yapmayan otobüs firmaları hakkında tutanak tutturup. Bankası kredi kartı sahiplerinin otopark ücretine indirim uygulanır. Yeol Eum Son Konser Bileti Hediyesi. Gün ve Üzeri Kiralamalarda Konser Bileti Hediye.


Albaraka Türk Çalışanlarına Özel İndirim. CEP TELEFONU HİZMETLERİNDE İNDİRİTürkcell ,Telsim ve Vodafon . Garanti, Bonus ve Amex kredi kartlarına. Grup, Kurum Adı, Poliçe Türü, İndirim Oranı. Yurtiçi ve Yurtdışı Restoran harcamalarında indirim. Dijital Platformlarda İndirim Fırsatı . Salı ve Çarşamba Günleri Tüm . THY mil kampanyası, yeni . Sanat, tasarım ve ürün üçlüsünü bir araya getirerek Biggdesign markası altında koleksiyonlar hazırlar tasarım severlerle buluştururuz.


Sepeti İndirimleri yakalamak için tıklayın! Milyonlarca Kelebekli Ürünlerde Net İndirim ! Bedavası en bol kredi kart Bonus Kart ile ilgili kart çeşitleri ve kampanya detaylarını öğrenmek için tıklayın! Hala Bonus sahibi değilseniz hemen başvurun ! TAV primeclass rezervasyonlarında gruplara özel indirimler. Kampanya detayları için tıklayınız.


VİP konforunuzdan ödün vermemek hiç te zor değil. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Asıl olması gereken bu KDV indiriminin kalıcı olması. UYDUNET ve TÜRKCELL SÜPERONLINE:Bu hizmetlerde de indirim mevcuttur.


Ancak bunun için aldığı ücrette ciddi bir indirim yapması da şart görünüyor. Son karar ise sezon sonunda verilecek. Fenerbahçe ile sözleşmesi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar