18 Mayıs 2018 Cuma

Düğmeli erkek hırka yapılışı

Zorluk derecesi: Kolay İlgili şiş . ANLATIMLI FERMUARLI ERKEK HIRKA MODELİ YAPILIŞI. Bu güzel erkek hırka örneğini yapılışını biraz eç verdim. Malzemeler: adet düğme , 4. El işi örgü erkek hırka örneği. Rengi ile örneği ile anlatımı ile muhteşem bir model.


Blazer Ceket modeli değişik düğmeli kol manşetleri ve arka Tarafı Bantlı ve Pens. V YAKA REGLAN KOL ERKEK ÇOCUK HIRKA YAPIMI Örgü Kasnağı . La Mia Wool Easy ipleri ile hırka , kazak, şal, battaniye gibi çeşitli kışlık örgüler. Eşinize, kardeşinize, çocuklarınıza yapabileceğiniz erkek hırkası modelini hemen örmeye başlayın!


Renkli Spor Hırka Yapılışı. Gök mavisi rengi ile reglan yeni dığan erkek hırka modeli herkesin yapabileceği kolaylıkta. Alıntı olarak paylaştığımız bu modelin ayrıntılı yapılışına gelince:.


Yandan düğmeli örgü bebek yeleği yapılışı. Dünyaca ünlü markalarda her gün. El örgüsü ve tığ işi hırka modelleri, örgü ve tığ işi videoları, örnekleri ve. Hanım dilendi bey beğendi motifli hırka yapımı.


Kadın hırka modelleri, en şık uzun, kısa, triko hırkalar en uygun ve en avantajlı fiyatlarla patirti. Ayrıca aynı gün kargo fırsatıyla! Her mevsimin vazgeçilmezi bebek hırkaları bu sayfada! Birbirinden güzel kız erkek bebek hırka modellerini keşfetmek için sitemize hemen tıklayın! Sizler için yeni sezon erkek hırka modellerini araştırıp yeni sezonun.


Geneli düğmeli olan bu modellerin en büyük ortak noktası yaka ve manşetlerin gösterişli , büyük örülmesi. Erkek çocuklara kapşonlu hırka. Tığ İşi Örgü Ahududu Yapımı Videolu Anlatım. Bitirirken hırka yapılışı açıklamasından farklı bir detay da ekleyebilir mesela düğme yerine . Anlatımlı bisiklet yaka erkek kazağı yapımı na bakarak çok şık bir kazak örebilirsiniz.


Kız bebeklere örgü hırka yapılışı arıyorsanız kahve. Kartopu baby one düğme. Bebekler Için Örgü, Diana, Örgüler, El Işi. Zira sizler için en kolay ve en şık erkek bebek örgü hırka modellerini seçmiş.


Yeni ebruli hırka ve yapılışı MALZEMELER: Anchor “Karna” El Örgü İpl. Kız ve erkek çocuklarınız için örebilirsiniz bu hırkadan. Alize Lanagold Plus; mm şiş; adet düğme.


El Yapımı Dana hakiki deri Çizmeler platformu toka moda erkekler. MELE Doğal Mavi topaz takı yapımı için, Parlak 6mm yuvarlak kesim gevşek. Kore Sonbahar Bahar Uzun Hırka Kadın Açık Dikiş Gevşek Uzun Kollu Örme.


Ucuz Özel terzi erkek bespoke takım elbise iş resmi düğün tesisat ısmarlama parça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar