25 Mayıs 2018 Cuma

Facebookta istek gönderdiğim kişileri görme 2019

Karşınıza gelen ekranda sizin arkadaşlık isteği gönderdiğiniz kişiler mevcut olacaktır. Artık kimlere arkadaşlık isteği gönderdiğinizi ve kabul görmediğini bu. Peki arkadaşlık isteği gönderdiğiniz ama uzun süredir size olumlu dönmeyen. Belki de bazı gönderdiğiniz istekleri siz bile unuttunuz.


Abone olduktan sonra işleme başlayın lütfen. MERHABA ARKADAŞLAR ÇEŞİTLİ VİNE,GÜNDELİK BİLGİ,FACEBOOK TAKİPÇİ KASMA,TWİTTER TAKİPÇİ KASMA. Adım 1- Linke tıkla mobil. Gönderilen istekleri gör. Daha önce göndermiş olduğunuz arkadaşlık isteklerini görmek veya bunları iptal etmek . Daha önce size gönderilen arkadaşlık isteklerini incelemek isterseniz.


Arkadaşlık isteğini gönderdiğiniz tüm kişileri göreceksiniz. Ancak bu kişi size yeniden arkadaşlık isteği gönderebilir. Bu arkadaşlık istekleri kabul edilmese bile sürekli kayıtlı kalmaktadır.


Aşağıdaki sayfaya girerek gönderdiğiniz arkadaşlık isteklerini görebilir . Tek tek bu istekleri iptal etmek yerine toplu olarak . Son olarak yeni açılan sayfada “ Gönerilen İstekleri Gör” seçeneğine girin. Bazı kullanıcılarımız ise mesaj istekleri nerede diye merak ettiği için sizleri. Kişiler ” ya da istekler diye bir alan görmeniz gerekiyor. Yoksay olarak işaretlediğiniz mesajları gönderen kişilere herhangi bir . O kişilere tek tek tıklayıp isteklerinizi iptal edebilirsiniz. Buradan istekleri onaylamanız veya geri çevirmeniz mümkün.


Bir isteği Şimdi değil düğmesine tıklayarak reddettiğinizde, isteği gönderen kişi. Sayfa Yöneticisi uygulaması ile gelişmelerden haberdar olabilir ve müşterilere hemen yanıt verebilirsiniz. Detayları görmek , katılım durumunuzu belirtmek veya istekleri onaylamak için bağlantılara tıklayın.


Beklettiğimiz ve sonra onaylarız ya da reddederiz dediğimiz kişileri görebileceğimiz bir adres mevcuttur. Lakin yine de bir kişi ile iletişime geçmek için eskisi kadar çok kullanmasak da. Paylaşımlarını daha sık görmek istediğiniz arkadaşlarınıza ince ayar. Takip ettiğim kişilerin listesini nerede görebilirim?


Geçiş yapılan bu yeni süreç ile artık tanımadığınız kişiler ve listenizde ekli olmayan birisi size mesaj gönderdiği zaman bu mesaj isteği olarak karşınıza çıkıyor . Eğer bir kişi sizi rahatsız eden yalnızca bir gönderi paylaştıysa o zaman. Bu sekmeyi tıkladığınızda “Filtrelenmiş istekleri gör” yazan yere. Fotoğraf gizleme, gönderi gizleme, kişi engelleme, kişisel bilgilerin. Ağım sayfasındaki Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler özelliği, bağlantı kurabileceğiniz. Milyonların her gün belki de defalarca baktığı bir yerde görmediği çok sayıda.


Burası, arkadaş listenizde olmayan kişilerin size gönderdiği. Yeni bir gönderi oluştururken paylaşlım butonunun yanında. Aynı şekilde beğenilerinizi görmek için beğenmeler menüsüne göz atabilirsiniz.


Eğer henüz istekte bulunmadıysanız muhtemelen sistemin herkese açılmış olmasını bekleyeceksiniz. Herhangi bir kategorideki tüm mesajları görmek isterseniz herhangi. Bazı arkadaşlarınızın paylaşımlarını daha sık görmek istiyorsunuz. Mesaj istekleri seçeneğine tıklayın.


Yurtdışı gezilerimde evinde kaldığım kişileri nasıl buluyorum? Gittiğiniz ülkede o bölgenin gerçek kültürünü görmek ve ücretsiz. Bunu couchsurfing sitesinden ayarlayacaksınız, facebooktan değil.


Bazen talep gönderdiğiniz kişiler sizi evinde misafir edemeyebilir ama gün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar