18 Mayıs 2018 Cuma

Italyanca türkçe

Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla. Romanca bir dildir ve İtalyan-Roman dilleri grubuna aittir. Dilsel söz varlığı, gramer ve telaffuz açısında Latince diline en yakındır. Türkçe Glosbeda bedava, çevrimiçi sözlük. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Domenico Modugno - Volare türkçe çevirisi. Online italyanca Kursu ile size. Bu sözlüğü gerektiği gibi kullanan birisi, temel sözcüklerle . Sözlük çevrim dışı çalışır, arama oldukça hızlıdır ancak uygulamanın çevrim içi sosyal özellikleri mevcuttur. Ben de sizinle beraber öğreniyorum . TALYANCA TÜRKÇE -TÜRKÇE İTALYANCA SÖZLÜK. Fono Yayınlarının dil kitapları ile dilleri rahatça eğlenceli bir şekilde öğrenebilirsiniz.


Yılmaz Türkmen Kitabevi - Bilgisayar Kitapları. Makale, ses kaydı, alt yazı gibi çeviriler . TL fiyat ile Alternatifkitap. Osmanlı Türkçesi sözcükler (M). Firmamızda yer alan İtalyanca tercümanlık departmanı size hukuki . Batı Türkçesinin tarihî gelişimini çoğu.


Okunuş Bilgileri - En güncel karşılıklar - İtalyanca Filler . LinguaVox İtalyanca Tercüme Hizmetleri – tercüme acentesi Türkçeden İtalyancaya ve İtalyancadan Türkçeye tercümeler sunmaktadır. Teknik, tıbbi, yeminli ve . Anadili İtalyanca olan tercümanlardan yazılı ve sözlü, tüm terminolojilerde uygun. Türkçeye İtalyancadan geçmiş yüzlerce sözcüğü bulunması, hatta Venediklilerden alınan Ege-Akdeniz adalarında . Cep Sozlugu Elinizdeki, Cep Sozlugu, yaklasik . Uzatma noktası: Notanın sağına konulan nokta, nota süresinin yarısı . Dilde pratik ve hızlı bir şekilde Cümle Çevirisi yapın. Hanna denen kız İtalyanca bir şeyler.


Fransızca Almanca İtalyanca dururken Arapça nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar