19 Haziran 2018 Salı

Kervansaray hamamı bursa fiyat

En Uygun Fiyat İçin Turunuzu Hesaplayın. Bursa Masaj fırsatları seni bekliyor! Kervansaray Lara Tatil Deneyimi. MÜSAİT TARİHLER Fiyatları görmek için lütfen tarih giriniz. Tesis içerisinde yer alan hamam ,sauna vs.


Belirtilen fiyatlar , Resmi - Dini Bayramlar ve Sömestre tarihlerinde geçerli değildir. Spa merkezinde tüm masaj çeşitleri, kese, aile hamamı , barlar, kuaför, . Bu tarihi hamam Roma döneminden beri kullanılıyor. Berbat bir yer,her taraf pislik icinde, hamami resmen disardan musteri alip,otel musterisini kovuyor,kahvaltida domates . Private family hamam although it cost extra. The massage service were nice and very professional with reasonable price. Fiyatı Sorunuz en uygun fiyatlar ile başlar.


Masalsı bir deneyim yaşatan, içinde hamam ve masaj odası bulunan suitlerde sessizlik, huzur ve mahremiyet arayanlara…. Odaya Meyve Sepeti İkramı Müsaitlik doğrultusunda fiyat farksız Suit Odaya Upgrade. Oda Müsaitlik ve Fiyat Bilgi. Kese, köpük, çay ve şerbet ikramı fiyata dahil. Tatilinize özel fiyatlar için yukarıda istenilen bilgileri girerek arama yapın.


Otel, şehirde geçireceğiniz yoğun bir günün ardından sizefitness merkezi, sauna, hamam , açık havuz, . It was a great experience. Well worth the money, which was not expensive at . Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Dilediğiniz kadar fırsat kodu hediye edebilir ve kullanabilirsiniz.


Randevu alınması zorunludur. Eski kaplıca namıyla maruf hamam ve beş yıldızlı turistik otel” vasıflı . Tesiste açık yüzme havuzu, yarı açık termal havuz, kapalı havuz, fitness center, tarihi termal hamam , toplantı salonları, doktor,. KERVANSARAY TERMAL BURSA Romalılardan . NORMAL FİYATLAR (İndirimsiz afişe fiyatlardır.) . Listelenen fiyatlar Tek Çekim için geçerlidir. Aile Hamamı ekstra ücretlendirilir ve rezervasyon ile hizmet verilmektedir.


A La Carte Restaurant Lobi Bar Wireless (Kablosuz İnternet) Spa Merkezi Hamam. Otelimizdeki termal havuz, hamam , sauna ve spa hizmetlerinden. Eğer ki kafesinde otel müşterisi dışında fahiş fiyata satış yapıyorsan tuvalet . Hamam ve ova manzara olarak manzara mevcut. Hangi Dönemde yapılmış olursa olsunlar, hamamlar , toplumların. UlaşıOtobüs ile ulaşım mevcuttur.


Yüzme havuzlarında termal suda yüzerken, hamamdan yorgunluğunuzu atabilir, fitness merkezi ve spada . Adres : Fevzi Çakmak Caddesi No:Çekirge - BURSA. Annem ve Sıdıka Teyze sıcak mermer taşların üstünde yatıyorlardı, hamam. Fiyat Listesinde belirtilmiş olan fiyatlar , fiyat açıklamasında belirtilmediği. Türk hamamı , doktor,araç kiralama, transfer,kuru temizleme,kese ve. Kapalı Havuz, Fitness Center, Hamam.


Termal sulariyla ünlü olan bu hamamin tarihi roma. Hamamı , Zekiye TURGUT ve Ortakları, Çekirge Mah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar