27 Haziran 2018 Çarşamba

Türksat uydu görüntüleri canlı

Türkiye canlı uydu görüntülerini görüntülemek için aşağıdaki haritadan bakabilirsiniz. Haritayı Kullanabilmeniz için yapmanız gereke. Unsubscribe from savas terzi.


YardımYardım İndirDeğişiklik Analizi - Video 1Değişiklik Analizi - Video 2. Haritanın sol üst köşesindeki yön tuşları ile harita üzerinde hareket edebilir, istediğiniz yöne doğru gidebilirsiniz. ISS HD WEBCAM, ISS LİVECAM, NASA CANLI İZLE,uydudan izle, Uydu Görüntüsü ve Haritası,uluslar arası uzay istasyonu canlı. Türksat 4A Uydu Canlı İzle. Maps Uydu Görüntüsü haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! TÜRKSAT Maps”i tamamladıklarını, iş modeli ve fiyat.


Uydu görüntüleri UTC (GMT) zaman dilimine göre alınmaktadır. Geçerli yerel saat uygulamamız şu anda, söz konusu zamandan saat ileridedir. Güvenlik sistemlerinde görüntü ve ses içeriğinin otomatik olarak analiz edilmesi önemli bir ihtiyaçtır. Kategorimizde ülkemizin bir çok il ve ilçesinin yanı sıra köy ve mahalleleri ile önemli yerlere ait canlı uydu görüntülerine bakabilirsiniz. Uydu üzerinden Türkiyeyi izleye bilirsiniz.


Uydudan çekilmiş görüntüler ile harita üzerinden mausu çift tıklayarak yakınlaştıra bilir ve inceliye . Türkiye uzay uluslararası uzay istasyonu uydu uydular uzay uzay haber uzay haberleri uzay istasyonu. BAFRA HARİTA VE UYDU GÖRÜNTÜLERİ. Uydunun yılda binden fazla görüntü çekmesi planlanıyor. Akıncı tesislerinde düzenlenen törende, fırlatma anı canlı izlendi. TLC TV canlı yayın izlemek için tıklayın.


TELE POLSKA (Hotbird) Canlı izle - Kesintisiz Canlı HD TV izle TELE 5. Playboy Tv den şeker görüntüler full hd reklamsız Hotbird erotık kanallar canlı. Digiturk platformu üzerinden HD yayın hizmeti sunan kanalı, Turksat 4A. Mesir festivali, İhlas Haber Ajansı aracılığıyla canlı yayınlanacak. Görüntüler İHA tarafından tüm televizyonlara şifresiz, logosuz ve canlı olarak aşağıdaki frekanslardan yayınlanacaktır. Uydu ve Kablo operatörü Türksat A. TRT Hakkında Uydu Frekansları Engelsiz TRT TRT İletişim Merkezi TRT Arşiv - TRT Arşiv - Twitter TRT Arşiv TRT Arşiv - Instagram.


This satellite is below horizon in Mountain View, United States. The EIRP values are for Sacramento, California, United States. Astra 1KR/1L/1M/1N © LyngSat, . Cumhurbaşkanlığı adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülmekte, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. Nisan Çocuk Şenliği renkli görüntüler oluşturdu. SOTM anteni (SATCOM On The Move Hareket Hâlinde Uydu İletişimi ), .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar