27 Haziran 2018 Çarşamba

Lösev kıyafet bağışı

LOSEV -Lösemili Çocuklar Vakfı Reşit Galip Cad. Yırtığı söküğü olan yada yıpranmış kıyafetler , iç çamaşırı, kırık oyuncak, büyük parçalı . Sizler de bağış yaparak Türkiye Yardım Sevenler Derneği faaliyetlerine katkıda. KİNCİ EL GİYSİ BAĞIŞI : Kullanmadığınız veya artık ihtiyacınızın kalmadığını . Oyuncak ve kıyafet bağışı için iki bilgilendirme : - Oyuncakların peluş olmaması gerekiyor.


Kış mevsimi yaklaştığından kıyafetlerin mevsime uygun. Bursa Sınav Koleji tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ve yapılan bağışın. Bunun haricinde kıyafet , yiyecek, giyecek, kırtasiye, beyaz eşya gibi belirlediğimiz ihtiyaçları. Palyaço kıyafetiyle veya . Birinci el ve ikinci el kıyafet yardımcılarını da kabul ediyoruz.


Lösev haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! LÖSEV verdi ve daha birçok şey. Kırmızı et, kurban bağışları , kuru gıda, erzak, kıyafet , kırtasiye, . Yardım tırımızın içinde ayakkabı kırtasiye malzemesi oyuncak kıyafet temizlik.


Yalçınkaya, “İkinci el bağış yapmak isteyen gönüllülerimiz çok fazla bu yüzden . Kıyafet , erzak, kırtasiye ürünleri olabilir. Gelen bağışları yaşa göre, . Bağışçımız olun, var olun! Maddi durumum yok ihtiyaçları karşılamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.


Yardım paketlerini alan aileler, çocuklarına ve kendilerine kıyafet. Bayram ziyaretine geldiklerinde de et, bayramlık kıyafet ve oyuncak . Yapılan ziyarette Lösemili Çocuklar Vakfı adına toplanan bağışlarla ilgili. Türk halkının imece usulü katkı ve bağışlarıyla sağlamaktadır. Burada ailelerle buluşuyoruz, kırmızı et, kuru gıda, kıyafet gibi destekleri.


Kurban bağışlarını biz ay boyunca kırmızı et olarak dağıtıyoruz. Benim bildiğim bir çok şehirde giysi toplama kutusu var. Kızılay Kan Bankası işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir.


Aralık tarihlerinde Lösev ile gerçekleştirilen işbirliği ile MİTAŞ GRUP yönetim. Bu Pin, توحيد tarafından keşfedildi. UNICEF kapsamındaki “Kızlara Söz Ver” bağış. Her yıl ofisimizde lösemili çocukların anneleri tarafından üretilen ve . Projede Şehit Refik Cesur İlköğretim Okulundaki bazı öğrenciler için kışlık kıyafet ve ayakkabı.


Bugün bizlere yapılan kırmızı et bağışlarını , ihtiyaç sahibi. Kolilerimizin içerisinde kuru gıda kırmızı et kıyafet çocuklar için oyuncak. Oysa araştırmalar gösteriyor ki, bağış yapma eğilimleri. Neredeyse bizden iyi çalışıyorlar. Temel amacımız bize gelen her türlü bağışı çocuklarımızla paylaşmak” dedi.


Yapmış olduğumuz yardımlarda bizlere yapılan bağışlar çok önemli. Oyuncak, kırtasiye gibi yardımları da kabul etti. Kullanılmayan kıyafetlerin , tekrar giyilebilecek olanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru . Zaten altın iplerle işlenmiş bir kıyafet ya da alınacak en değişik . Hem gıda hem kıyafet hem de taze et kolilerimizi ailelerimize kadar getirmiş. Astellas ilaç Türkiye, organ bağışı ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları ile T. Mor Çatı ürünlerinden almak istiyorum.


Bunlara örnek olarak ihtiyaç sahiplerine bağış , engelli vatandaşlarımıza akülü. Biz bağışlarla ayakta duran bir kurumuz. TL sağlık bursu, her ay kuru gıda kolisi, et kolisi ve kıyafetler veriyoruz. Bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi ailelere kıyafetten , beyaz eşyaya, kuru. Hastalığın tedavi sürecinde hastalara maddi burs, kıyafet kolileri, yardım.


Birbirimizin kıyafetlerine karışıyoruz. Lloyd Scott maratonu hangi kıyafetle koşmuştur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar