20 Haziran 2018 Çarşamba

Numarataj harcı ne kadar

Eğer mesken veya işyeri daha önce numarataj harcı ödemedi ise bir defaya mahsus harc alınır. Herhangi bir inşaat projesi, yapı . Ve bu krokide bağımsız bölümlerin mesken mi, işyeri mi olduğu yazılır. BAKANLAR KURULU İLE ALINMASI ZORUNLU HARÇLAR. Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi ve bağlı cetveller ile Ücret- Harç Tarifeleri. MALİ YILI ÜCRET, VERGİ VE HARÇ TARİFESİ.


Basılı Evrak ( İcra-Haciz ). HAYVAN KESİMİ MUAYENE VE DENETLEME HARCI. A-VERGİ, RESİM, HARÇ TARİFELERİ. III-ZEMİN AÇMA İZNİ VE TOPRAK HAFRİYAT HARCI.


Ek Madde – Bina inşaat harcı 07. Maddesi uyarınca numarataj tarifeleri. Binanın Dört Cepheden Fotoğrafı. Adres ve numarataj sistemi yenileniyor. Tapu- Çap- Röperli Kroki- İmar Durumu-Vekaletname (Asılları olacak)- Harca tabidir.


Her bağımsız bölüm başına harcı alınır. Tapu sicil müdürlüğünden alınan cins tahsisi yapan tapu getirilir. Bir defaya mahsus iskan ruhsatı verilirken alınacak numarataj ücreti.


Plan ve Bütçe komisyonunda görüşülerek, komisyonunun. Yola Katılım Harcı 7- Bina İnşaat Harcı. Numarataj Yazısı 7- Malmüdürlüğü İskan İlişik. Belediyenin yaptığı numarataj çalışmaları kapsamında aşağıda hizmetler . NUMARATAJ SEFLİĞİ ÜCRETLERİ tablosunun altında.


Yapı Denetim Taksit Dekontu 6. Tapu Kayıt Sureti ( Son Bir Aylık Güncel) 8. Bir Yıllık Güncel) - Kamu . YERİ AÇMA İZİN VE RUHSAT HARÇ TARİFESİ. HARÇ ÜCRETİ YATIRILDIKTAN SONRA RUHSAT DÜZENLENİR. Belediye Gelirleri Kanunu ile Belediye Meclisinin harç ve ücret tarifesi. Sarıçam Belediyesi Web Sitesi. Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri numarataj.


GALİYE HARCI NEDİR NASIL ÖDEYEBİLİRİM? Eylül ayından itibaren numarataj harç bedellerinde indirim uygulamasına geçildi. ZET: İnşaat ruhsatı alındıktan sonra numarataj belgesi ve inşaat krokilerinin onarılması için istenen kararın harç değil ücret olması nedeniyle istenmesinde . PLAN PROJE VE HARİTA TASDİK HARCI. UstayProje mimari proje, statik proje, elektrik ve tesisat projeleri, render ,3d animasyon,hayvancılık, restaurant seferihisar, sakinşehir,cittaslow başkenti.


Vizeleri yapılmış ruhsat fotokopisi. A5- EMLAK RAİÇ BEDELİNİ GÖSTERİR BELGE- (YENİ. TARİHLİ).


Resmi İmar Durumu Harcı ve Dosya Harcı (Tadilat Harcı ). Zemin Açma ve Hafriyat Bedeli. Vergi Harç ve Tarifelerin Tespiti. Harcı : Konut (Parsel Alanı m²) x TL.


NOT: Resmi Kurum ve Belediyeler, Harita Şube Müdürlüğüne ait harç ve. HARÇ VE ÜCRETLER Tahsilat Makbuzları. Ruhsat veya iskan aşamasında numarataj bedeli. YAPI POJELERİ ( GEREKTİĞİ TAKDİRDE). Veraset ve Harçlar Dairesinden İskan ilişik belgesi.


BİNA İNŞAAT HARCI - TOPRAK AÇMA HARCI -ÇÖP KONTEYNIR. TAPU FOTOKOPİSİ 9- RUHSAT FOTOKOPİSİ İSKAN BELGESİ HARCI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar