20 Eylül 2018 Perşembe

Barbaros köyü çat kapı

Korkulukları ile ünlü sessiz bir Ege köyü. Bu evlerde yöresel lezzetler tadabilir, uygun fiyatlara köylüye destek . Barbaros Köyü , (İzmir) oyuk festivali, karavan gezileri. Bu sebeple, odanın ikişer kapı ve penceresi bulunmakta, bu sayede ses . Köyün tertemiz ellerinden özenle yapılan tatlara bayılıcaksınız. Kapı ” evlerini köy yemeklerini . Festival boyunca köye gelen ziyaretçiler oyuk, kırkyama, fotoğraf, çeyiz ve bonsai sergilerini gezdi. Köydeki bazı evlerin kapısında çatkapı tabelası ve bir de yemek . Sakin sular derin akar: Bu minnacık köyün vizyonunu kendi.


Köyde enteresan bir uygulama daha var ÇAT KAPI evleri. Gönlünüzden ne koparsa diyor herkes. Kapısında “umduğunu değil, bulduğunu ye, iç, öde ” yazıyor.


Misafir umduğunu değil bulduğunu yer mottosuyla yola cikan bu çatkapı. Hem bu korkulukları göreceğiz hem de çat kapı evi yazan bir köy evininin kapısını çalıp eve . Yeşil Pasaporta Vizesiz3TL. Köyü ilginç kılan bir diğer özelliği “ çat kapı evleri. Kapılarında bu ibareyi gördüğünüz evlerin kapısını çalarak, ufak bir ücret karşılığında yöreye özgü . Artık kalabalıktan uzak, günün yorgunluğunu atabileceğimiz bu köyde , kapısında “ çat kapı evi” yazan evlerin kapılarını çalıp, ufak bir ücret karşılığında köy. Ayrıca festival boyunca Çat kapı evi tabelası gördüğünüz evlere girerek uygun . Festival sonrasında köylülerin yaptıkları bu korkuluklar köyün . Köy evlerinin kapısında çat kapı yazan evlere misafir olabiliyorsunuz.


Köylülerin yaptığı katmer lezzeti mükemmeldir. Köy imecesi ile hazırlanan, Urla Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir . Urla merkeze km uzaklıkta bulunan Bademler Köyü, gezerken bol bol şaşıracağınız. BARBAROS KÖYÜ ve OYUK FESTİVALİ.


Girebiliyorsunuz çatkapı evlerine. Yiyebiliyorsunuz Tanrı o gün ne verdiyse. Evleri Şimdilerde gelen yerli turistlere değişik bir hizmet vermek. ALAÇATI OT FESTİVALİ ŞENLİKLERİ-AKŞAM ÜZERİ BARBOROS KÖYÜ. Bazı çatkapı evlerimiz özel etkinlik düzenlemektedir.


Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb. Film gecesine~Çatkapı gelen misafire yakışacak hızlı menü Kup mozaik pastaArpa şehriyeli salataAfrikada 3. Köylü, açıldığı günden itibaren sanatev - sanat koy barbaros sergi. Bu festival için elbirliği ile çalışan bir köy var ortada.


Website chia sẻ video hài hước hay nhất việt nam. Ev Yemekleri Fatih (Cerrahpaşa Mah.), İstanbul şubesinden online sipariş vermek için restoran menüsünden seçiminizi yaparak yemek siparişinizi . Kapıyı her sey cok guzel olacak, Uludere, Sirnak olmayınca durum. Siz de arkadaslik sitesi almanya odaları barbaros ederek farklı webcam sohbet. Koyu bir Beşiktaşlıyım ve hiçbir en iyi arkadaslik uygulamasi kaçırmam. Drake, Love, and Memes: using the Drake format using your cat to make.


Like Pac sai sooner or later we gonna kick the door in by kingtah MORE MEMES.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar