14 Eylül 2018 Cuma

Definede delik işareti

Bazen de kuyu bazen de hedefi teşkil . Değerli arkadaşlar define işaretleri deyince ilk akla gelen hemen zengin olmak. Eğer delik kaya üzerine oyuk ve küçük çaplı ise define işaretidir. Ya da definenin bulunduğu yerde zehirlenme anlamında bir tuzak var demektir. DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMI BAŞKA BİR SİTEDEN KOPYADIR. Bilinen en önemli define işaretleri , Toplam işaretin anlamları.


Gömü Güvercinin Içinde Deyip Bu Eseri Tahrip Etmeyiniz. Halka altın define hazine işaretleri. Define İşaretleri gibi değil . En ince ayrıntı ise yuvarlak oymalar yuvarlak gibi görünse-de aslında birçoğu yuvarlak değildir. Delik oyulmuş taş: Oyulan delikten bakılır ve ileride farklılık gösteren yerler aranır.


Her iki taraftanda bakmak mümkünse, bakılmalıdır. Arazide karşılaştığınız define işaretlerini artık kolayca çözümleyebilirsiniz. Dünyada bir il olan define işaretleri uygulaması tamamen ücretsizdir. Murç izi işareti arazide sık karşılaşılan işaretlerdendir. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli husus diğer define işaretlerinde olduğu gibi, . Bütün İşaretlerin Anlamları Çözüldü Ahmet Alp HAN.


Yuvarlak oymalar: Her oymanın bir mezarı vardı mezar oymanın metre çevresinde araştırılır. Gömü güvercinin içinde deyip bu eseri tahrip etmeyiniz. Heybe ise gömüye veya defineye işarettir. Mesafesinde Önü Doğal Kayalarla Kapatılmış Olabilecek Delik , Mağara Gibi . Zemine düz yani paralel durumda ise mahsen işaretini verir. Yılan yuvası görülmesi ise, delikleri anlatır.


Oyma ayak İşaretleri genelde yüzeyde bulunur. Bölgede bulunan bir delik , kayadaki çatlaklar büyük çatlaklar içerisinede saklanmış olabilir. Uygarlıklara ait olduğundan define işareti değildir.


Koç veya boğa işaretinin tam yapıldığı yerlerde ise, civarda yürüme mesafesinde önü doğal kayalarla kapatılmış olabilecek delik ,mağara gibi yerlere çok dikkat . Bu husus tamamında değilse bile genellikle ve de mutlaka işareti vardır. Ve murç izleri hakkında bilgi werir misiniz Sunak çeşitleri mesela anlamları Küçük oymalar Murç izleri. Ağaç, aynı zamanda işaret olarak definenin üze- rine de dikilebilir.


Bir memurun getirip bıraktığı çayımı işaret ederek,. Söylediklerine göre, aradıkları definenin nerede olduğuna dair uzun zamandır çalışıyorlarmış. Kesin altın define hazine olan define işaretleri.


Kaya mezarı, tümülüs, civcivli tavuk define işareti , koltuk hazine işareti , kabartma kaplumbağa, kaya mezarı,. Kayada çarpı işareti anlamı çözümü. Mezardan çıktığı iddia edilen Mustafa Dede. Meselâ: Bir denizde hesabsız cevherlerin aksamıyla dolu bir definenin bulunduğunu farzedelim.


Eğreti bir duruşla duvara yaslanmış kontrplak dolap, sanki koca bir defineyi saklarmış gibiydi. Derken gözü, dolabın dibindeki koca karaltıya takıldı. Fakat sen onun çirkinliğine bakma, definedeki nefis şeylere bak.


Birincisi, sırf akıldan ibaret olan meleklerdir ki, . Aynı kaya da istavroz, V, oyma delik ve üç- gen gibi. ESKİ YERLEŞİM BÖLGESİ TARIM ALANLARI VE. Dünyanın En İyi Metal Dedektör Markaları Distribütörü .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar