25 Eylül 2018 Salı

Benzer fotoğraf bulma

Resimle arama yaptığınızda sonuçlarınız şunları içerebilir: Benzer. Görsele göre arama sayesinde görsellerin çoğu için benzeri görselleri bulabilirsiniz. Bu, en çok görsel özelliklerin önemli olduğu ürünleri aramak için faydalı . Komik resimler, masaüstü için duvar kağıtları, şemalar ve resimli rehberler - sorgularınıza görsel şeklinde yanıtlar, resim ve fotoğrafa göre arama. Ağu 20- Haberler Karşılaştığınız bir görüntünün büyük boyutlu halini bulmak veya hakkında bilgi edinmek için birkaç farklı yol var.


Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul. Sonuçlar, fotoğraf kalitesi ve çözünürlüğü göre değişebilir. Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 120 . Flickr internette tam olarak istediğimiz gibi fotoğraf bulmayı çok daha kolay bir hale getiriyor. Images and search the web for relevant content so you can easily find a photo search tool application.


Fotoğrafçılıkla özdeşleşen bu platform görsel . Different image sizes, a similar picture, match the wide . Benzer görsel sonuçlarının yanında sayfası ya da alakalı sayfalara yönlendirmeler alabiliyorsunuz. Benzer resimleri arama konusunda birkaç yeni resim arama motorunu tanıtmıştık. Bu resim arama motorları sizden genelde benzerini bulmak. Arama butonuna bastıktan sonra girdiğiniz resim ile benzer resimlerin yer aldığı tüm web sayfalarına erişebilirsiniz.


Bu linki kullanarak elinize . Herhangi bir fotoğrafı http://images. Bu durum, bazı içerikleri bulmayı zorlaştırıyor ama bulmak imkansız değil. Benzer örnek; sadece tarih-şehir ve bir fotoğraf bilgisinden de tam . OK , isimli yazılım benzer resimleri bulmanıza yardımcı olacak ve . Duplicate File Finder İndir - Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç. App Store uygulama mağazasından 0. USD karşılığında edinilebilen uygulama cihazınızdaki kopya ve benzer fotoğrafları tespit edebilmekte. Akıllı telefonlarımız yıllar ilerledikçe . Bundan böyle servis üzerindeki fotoğrafların benzerlerini bulmak için.


Kimisi ikizini arayan bu insanlara benzediğini göstermek için kendi fotoğrafını koyarken, bazı kişiler de tanıdıklarının resimlerini eklediler. Merhaba ; bilgisayardaki, taşıyıcı disklerde ki çift resimleri bulmak istiyorum. Picasa yı beceremedim dört kopya olan resimler oldu kopya bir. TinEye ile benzer resimleri bulmak için, resmi bilgisayarınızdan.


Arkadaşlar belkide hepimizin ortak sıkıntısıdır aynı fotoğrafı farklı bir çok klasörde görmek. Dup Detector diye bir program var aynı fotoğrafları. Ağu 20- Telefondan herhangi bir resim yükleyip da aratmanın yolu var mı ? Masaüstünde kolayca http://images. Bixby Vision çevrimiçi ürünleri, yakındaki yerleri veya benzer görselleri aramanıza yardımcı olmak için nesneleri veya konumları tarayan bir görüntü arama . Elinizde tek bir seçenek kalıyor, o da fotoğrafını bulmak.


Anti-Twin dosyalarınızı kıyaslayan, sabit diskinizdeki aynı veya benzer dosyaları bulmanızı sağlayan minik bir yazılımdır. Bulunan tüm eşdeper ya da benzer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar