19 Eylül 2018 Çarşamba

Turkiye ülke kodu

Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır. Kullanım ile ilgili bilgiler: Bir ülke için uluslararası . US, UNITED STATES, Including Puerto Rico. AFGANİSTAN, 66 AF, AFGHANISTAN. ALMANYA, DE, GERMANY, Including the island of . Türkiye Ülke Kodu - Türkiye Telefon Kodu. LKE KOD , ÜLKE AÇIKLAMASI.


Tüm cihazlardan, herhangi bir ülke ya da alan kodu kullanılmadan aranırlar. Farsça biliyorsanız ülke kodunu. Not: Ülke kodu , başka bir ülkeye telefon etmek için tam ulusal telefon numarasından önce girilmesi gereken numaradır. Aşağıdaki tablo, ülke kodlarını listeler. Türü ISO Ülke Kodu Erasmus Kodu.


Bing, dilinizdeki arama sonuçlarını ya da yerel ülke ve bölgeniz ile ilgili bilgileri getirir. Aramanızı belirli ülkeler , bölgeler veya dillerle sınırlamak için aşağıdaki kodları kullanın:. Pazar Raporları ve Stratejileri. Yurt Dışı Fuar ve Tanıtım . Ulusal Fotoğraf Yarışması.


Kodları Listesi (harf). Orijinalden alıntı: BenGiDeR kullandigi karta gore degisebilir bazi calling cart larda cevirmiyosun direk ulke koduyla(TR icin ) . Buradaki ilk xx bulunduğunuz ülkenin uluslararası çıkış kodu olmalıdır. Yedi rakam (xxx xx xx) ise normal . Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom . Her ülke kendi ihtiyacına göre değişik uzunlukta IBAN belirleyebilmektedir. Azerbaycan telefon kodudur. Alan adı tipi: EDU, eğitim kurumu olduğunu belirtmektedir.


Kuruluşu tanımlayan kısaltma bölümüne , . Bu kodlar tüm dünyadaki hava meydanlarını rasyonel olarak isimlendirmek üzere. Ardından ülke kodu olarak tüm meydanlarda ikinci haneye “T” gelir. Adı, Alan Kodu , İl Adı, Alan Kodu.


TM, TKM, 79 TÜRKMENİSTAN. Almanya birleşik (DDR, yeni ismi ve birleşik Almanya için sayısal bir kod silinir). Bu tip numaralar herhangi bir şehre ait alan kodu içermez. Tr dir - Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli.


Sıklıkla gelen sorulardan biriside ” Kanada telefon kodu kaçtır ? Yugoslavya (eski Yugoslavya Cumhuriyeti). ULUSLARARASI TELEFON KOD NUMARALARI. Bankanızın SWIFT kodunu bulun ve size uluslararası para transferi için. Turkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasi A. Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 4582. Yurtiçinden arayan vatandaşlarımızın alan kodu çevirmeden araması gerekmektedir) Çağrı merkezimizi arayarak . Bu cc yani Country Code olarak geçer.


Her internet adresinde ülke alan kodu bulunmaz. Hollanda Norveç Polonya Portekiz Rusya İsveç. Ukrayna ülke telefon kodu ve alan kodları. Barkod Numaraları başlangıç kodu.


Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Diğer Menkul Kıymetler İçin ISIN Kodunun Oluşumu. Dünyaya “seriatla yönetilen ülke ” olarak lanse edildiğinden dolayı da sık sık tartışmalara konu olmaktadır.


Numara, Çalışma saatleri (Yerel Saate Göre). Kart onay kodu (CVC), üç veya dört basamaklı bir kredi kartı güvenlik kodudur. Bu numara karta kabartmalı olarak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar