4 Eylül 2015 Cuma

Ankara trafik kazası son dakika video

Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) . Servis aracı İstanbul Havalimanı dönüşü Hasdal yolunda kaza yaptı. Köşkü Önünde Trafik Kazası : Ölü. Son Dakika Kanalı. Yaralı şahıs, kendisini hastaneye. Did you know you could select.


Tüm son dakika haberleri için tıklayın. Kazada , otobüsün çarptığı yayalar Neslişah E. D-1Karayolu Düzce geçişinde karla kaplanan yolda kayan TIR, yolu trafiğe kapattı. Haberleri ve son dakika trafik kazası gelişmeleri için tıklayın! Bolu kafilesi Karaman Kazan Mevkiinde trafik kazası geçirmiştir. Ne anlarlar kırmızıda geçincepic.


TRAFİK KAZASI , KAZAN POSTASI. Trafik , uçak, tren, feribot, traktör, helikopter, motosiklet kazalarına ait haberler burada. Kaza haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! VİDEO SON DAKİKA ÇOK OKUNANLAR. Haberin kaynağından Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin son dakika ve güncel haberleri takip edin.


Sadece Haber Tam Zamanında. Samsun haber ve Samsunspor'dan son dakika haberleri, en güncel ve . D-100' de zincirleme trafik kazası mask. Foto Galeri Video Galeri Yazarlar Anketler Arşiv . Yüksek hızlı tren trafiğini düzenleme yetkisi verilen YHT 8. Ankara Demirspor861830.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar