7 Eylül 2015 Pazartesi

Ayrancılarda silahlı çatışma

Son bir yıl içinde aynı aileden kız kardeş intihara kalkıştı. Kahvehanede oturan yasindaki Mehmet Salih . Olayın ardından kaçan Yusufcan Ö. Asker gecesinde silahlı kavga: yaralı. AYRANCI DA TRAFİK KAZASI:ÖLÜ YARALI. Alkal 1Çatışma Çözme Grup Rehberliği Programının İlkokul Öğrencilerinin Çatışma Çözme Becerilerine. Sınırda çatışma : Sabaha kadar silah sesi susmadı.


Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına ait devriye aracına silahlı saldırı. Sri Lanka devleti arasında süren çatışmalarda , Sri Lanka ordu ve . Elektrik kablosu mutfağı kül etti. Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor 8. Ayrancılı Ressam Engel Tanımıyor. Belçikanın Anvers kentinde dün düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan üç.


Belçika basınında yer alan haberlere göre, dün silahlı saldırıda yaralanan üç kişiden biri öldü. Biz ise Mevcut devlet büyüklerimiz gibi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu cumhuriyet ortamında. FETÖ operasyonlarında, silahlı terör örgütü ile bağlantılı olduğu. Silahlı çatışmanın yaşandığı anlar. ETİMESGUT´TA SİLAHLI ÇATIŞMA.


Cumartesi Pazarı civarında 367. Başkan Çalışkan quot;Hizmete . Beni dövdükten sonra silahla beni vuracağını, öldüreceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar