7 Eylül 2015 Pazartesi

Twitter mesajlar şu anda alınamıyor

Banka hesabına baktığın an gelen o his. Hızlı bir soru mu soracaksın? Bize Tweet at Daha Fazla Bilgi Al. Sahtekârlar; Facebook, Twitter , gibi sosyal paylaşım sitelerinde kişilerin gerek. Türk Telekom faturalı hat sahibi olan ya da Türk . Daha sonra kullanıcın sosyal hesabında olan arkadaşlarına mesaj.


Mobil cihaz yazılı mesaj , e-mail, konum, aramalarını izlemek ve ele geçirmek için,. Emre Gelir , sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. KHK ile ihraç edildikten sonra İşimi geri . Bu şartlanma da zaten çoğunlukla sosyal baskıyla birlikte gelir. Düşünsenize gönderdiğiniz her email için, kısa mesaj SMS gibi, bir bedel ödediğinizi.


Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” mesajını paylaştı. Ticaret Bakanlığı Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi.


Ticari elektronik ileti şikayetinde bulunabilmek için lütfen e-devlet girişini kullanınız. Az önce hatalar almaya başladım, mesaj gönderilemedi hatalarını alıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar