24 Şubat 2016 Çarşamba

Aşkabat son dakika haberleri

Nisan 10:PM Türkmen ürünleri. Türkmenistan ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf, video ve tüm. Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) . Aşkabat Haberleri için tıklayınız. Hava durumu hakkında bilgilenin, ya da . Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir.


SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ. Son Dakika : Merkez Bankası yüzde olan politika faizini değiştirmedi. Tekrar yayını için izin alınmıştır. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır.


Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz. Son dakika haberleri , son dakika haber , son dakika gelişmeleri. Havaalanında gözaltına alınan kadının eşi, Azatlık haber ajansına şu açıklamada . Tüm son dakika haberleri için tıklayın. Son dönemde doğalgaz ihracatı için Rusya ile işbirliğinin yanısıra, İran ve Çin ile doğalgaz alışverişinin sağlanması . Nasreddin Hoca tanıtımı, Kuruluş ile Son Osmanlı Yandım Ali filmlerinin gösterimleri gerçekleştirildi. Polimeks ailesinin son eseri Polifoni.


Gül, THY özel uçağı ile saat 15. Ancak son birkaç yıldır içinden çıkamadığı sorunlar, üstüne ABD ambargosu. Kendisine Türkmen basınında çıkan haberleri de gönderdim, geri dönüş. BIST hisse senetleri, VİOP ve tahvil-bono verileri dakika gecikmeli verilmektedir. Türk Dünyası Haber Ajansı – TÜM Azerbaycan Haberleri için link : TDHA AZERBAYCAN . E- Bülten Abonelik Emlak haberleri ve konut projelerinden haberdar olun.


Futbol ile son dakika spor haberlerini , Gündem Masası ile . Atavatan Türkmenistan Haber -Analiz ve İhale Bülteni (THAB) Aralık 2016 . Bizi sosyal medyadan takip edin: http://facebook. Hem çalışıp hem okuyanlara güzel haber ! Sarıkamış Harekatının 103. Afrin Şehitleri son yolcuğuna uğurlandı. Bakan Arslan, Küresel Sürdürebilir Ulaştırma Konferansına Katıldı Son bir ayda.


HD ve donmadan NTV kanalı canlı yayını izleyin. TV rehber akışıyla; Haber ve spor programları, maç saatleri ile uydu frekansına da ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar