17 Şubat 2016 Çarşamba

Sheraton ankara havuz fiyatı

Filtrasyon, ilaçlama ve ısı ayarı otomatik olarak yapılmaktadır. Otelin web sitesini ziyaret edin. Fazlasıyla hijyenik, rahat. Ayrıca saat oda servisi,saat açık resepsiyon,açık kapalı yüzme havuzu.


Türk hamamı, sauna, buhar odaları, kapalı yüzme havuzu , fitness salonuyla güzellik, zindelik . Sheraton Otel Kapalı Yüzme Havuzu. Fiyatları görmek için lütfen tarih giriniz. Taksit seçenekleri, gerçek misafir yorumları, en uygun fiyat avantajı ve rezervasyon. Yopi ,konaklamalarınızda harika otellerde. Kapalı yüzme havuzu bulunup, diğer sosyal aktiviteler arasında sauna ve buhar . Tesiste bulunan adet açık yüzme havuzu , adet ısıtılmış thalasso havuzu ve 2. En İyi Fiyat Garantisi, Mobil Check-In, Ücretsiz Wi-Fi gibi anında.


Ankara için bulabileceğiniz en iyi fiyatlar. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! MÜSAİTLİK DURUMUNU VE FİYATLARI KONTROL ET.


Tesiste , Ilıca termal suyunun kullanıldığı termal havuz , termal jakuzi, terapi küvetleri, . Roma mimarisi ile meşhur olan . Misafirler, günlük girişlerde açık, kapalı ve çocuk havuzu , cardio, gym,. BAY - BAYAN AYRI VE ORTAK KULLANIMLI TERMAL HAVUZLAR , HER DERDE DEVA İÇİLEBİLİR TEK TERMAL SUYU, DOKTOR BALIKLARI VE ÖZEL TUZ . Otelleri fiyatları ve rezervasyon için sayfamıza bekleriz! Odaları ve fiyatları görmek için lütfen tarih seçin!


Buhar Odası; Otopark; Lobi; Kablosuz İnternet; Resepsiyon Hizmeti; Kapalı Havuz ; Fitness Center; Sauna; Masaj*; İş Merkezi*; Toplantı Salonu*; Doktor*; Kuru . Sports Merits ağındaki yüzme havuzlu salonlar listeleniyor. Antalya Aqualand Dolphinland Aquapark yüzme havuzu fiyatları , Antalya Aquapark ile ilgili detaylı bilgi ve biletini hemen almak için Biletinial. SHERATON ANKARA ile ilgili daha fazla detay için aşağıdaki bilgilere göz atabilirsiniz. Bar*, Kapalı Havuz , Fitness Center.


Gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar