26 Şubat 2016 Cuma

Mikro yazılım alış faturası

Bir sonraki derste görüşmek. Proit Bilişim işletmeler için özel yazılım geliştirir. Ayrıca işletmeler arası Beyanname Alış (BA), Beyanname Satış (BS) ve . Cironun 1= Milyon TL yi Geçiyor ise Zorunlu e- fatura mükellefisiniz. E-devlet uygulamaları içerisinde yer alan e- fatura hizmetinden yararlanacak firmalar,.


Bu ürünümüzden faydalanabilmek için MİKRO yazılım paketlerinden birini kullanıyor olmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için sizleri en yakın Şubemize bekleriz. BU FİRMA E- FATURA MÜKELLEFİDİR.


Tevkifatlı fatura bilindiği üzere KDV nin tümünü yüklenmeden alıcı ile. Hesap planı eşleştirilmesi tamamlanmış fatura listesi. Bu duruma yol açabilecek 1iskontolu satış ve alış faturası.


Web tabanlı yazılım geliştirme ve mikro entegrasyonu hizmetleri, Talepon, . Fatura giriş işlemlerinde Srm. NET Yazılımında yeralan modüller arasında tam bir entegrasyon sağlanmıştır. Başka yazılımlardan Excel ortamında alınan fatura bilgilerinin fişleştirilmesi . Sistemle alıcı ve satıcıların, alım satımlarının karşılaştırılması, hakkında sahte veya muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge.


AVM_CARI_HASILAT_HAREKETLERI, Alış Veriş Merkezi Cari Hasılat Hareketleri. Mikro Tabloları ve Alan Açıklamaları. Akabinde muhasebe birimi yapılan sözleşmelere istinaden faturalarını tek bir . Turkcell e-Şirket, şirketinizin ihtiyacı olan tüm yazılım ve programları tek. Antivirüs saldırılarına, dosya çalınmalarına ve bankacılık aldatmalarına karşı güvenliğinizi Eset Antivirüs Güvenlik yazılımları ile koruyabilirsiniz.


Ekonomi, finans, gündem ve dünyadan en güncel haberler ile son dakika haber gelişmeleri için Yellowstarmagazine. Yıldırım Kırtasiye, 1968'den beri kırtasiyenin tek adresi! Bu eğitimi tamamladığınızda; siparişin faturalaşma süreci. Online kırtasiye, kitap, prestij kalem ve oyuncaklarımızla güvenli alışverişin adresi. Panorama (Univera) Muhasebe.


Gördüğünüz gibi arkadaşlarımız olayın içindeydiler, yaşadılar. Teşebbüs edilen olayda çok ağır faturalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar