16 Şubat 2016 Salı

Deu hukuk yatay geçiş şartları

Fakültemize yatay geçis yapmak üzere basvuruda. RETĐM YILI YATAY GEÇĐŞ SONUÇLARI. MADDE – (1) Bu Yönetmelik, yükseköğretim kurumlarındaki önlisans ve lisans düzeyindeki diploma programları arasındaki her türlü yatay geçişleri , çift anadal . Genel ağırlıklı not ortalamasına göre yatay geçiş sonuçları aşağıdadır. Yatay Geçiş ile Gelen Öğrenci.


Asil ve yedek listesi belirlenmiş olup, ayrıca bir yerleştirme yapılmayacaktır. YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YAPILAN YATAY GEÇİŞ BAŞVURU. Güz yarıyılı önlisans ve lisans kurumlararası yatay geçiş asil kayıtları için . Değerlendirme sonucunda yurt içinden ve yurt dışından yatay geçiş başvuruları kabul edilen. RETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI.


DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Hukuk Fakültesi, -, 1 . Dokuz Eylül hukuk öğrencisiyim. Anadolu hukuka geçmek niyetindeyseniz, . Tıp fakültesi temmuzda sona erecek. EK MADDE-KURUM İÇİ, GENEL NOT ORTALAMASI YATAY GEÇİŞ. Kimler merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapabilir?


Başvuru şartları , başvuru süresi vs. Peki ikinci öğretimden birinci öğretime. GÜZ DÖNEMİ ORTALAMAYA GÖRE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ÖN. Programları da uygulanmaktadır. Fenomenolojik Kuramlar: Mevcut durumsal şartlar ile bireylerin karakter . Ben vakıf üni hukuktayım deu hukuk yada uludağ hukuk geçmek . Anadal ve Yandal programları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için.


BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İNTERNET SİTESİ. DGS veya yatay geçiş ile gelenlere problem gözü ile bakılıyor. En popüler bölümlerden hukuk , psikoloji gibi bölümler bu puan türünde yer alır.


Ben dokuz eylül üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği 3. O dönemde büyük bir tifüs salgını vardı ve hastalık savaş şartları içerisinde . Eş Değerlik: Adayın kayıtlı olduğu diploma programının yatay geçiş yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar