19 Şubat 2016 Cuma

Jetgenç promosyon kodu

Kampanya tarihleri arasında yalnızca anadolujet. Kodu Onayla” butonuna basıldığında indirimli tutar ekrana yansıyacaktır). Kış Fırsatları Yeni Yılda Da . P-JG19MAYIS” kodunu gir ve. Normal şartlarda promosyon veya esnek uçuşlar dolu olmamasına rağmen ödül bilet olarak. Doğrulama kodu hatası onu düzeltiyorum bu sefer T. Promosyon sınıflarda öğrenci indirimi uygulanmamaktadır.


Alışverişin en güncel indirim kupon kodu. Güncel kampanyalar ve promosyonları buradan takip edebilirsiniz. Nisan tarihleri arasında Salı ve Çarşamba günleri tüm uçuşlarda indirim! Havalimanı güvenlik kapılarından geçerken bu kodu güvenlik görevlilerine. UBER — gerçek indirimler, promosyonlar, indirim kupon kodları ,. Code -share” seferlerde uçuşların, Ortaklık veya Star Alliance üyesi havayolları ile.


Not : Tabi bu biletler promosyon biletlerdir alındıktan sonra . Fırsat uçuşları Mart - Mart tarihleri arasındaki uçuşları kapsamaktadır. TK kodu ile başta Kıbrıs olmak üzere Düsseldorf, Brüksel, Kopenhag, Nahçıvan, Londra . Kategori: uçak bileti kampanya. AnadoluJet Fırsat Uçuşları!


Dilerseniz promosyonlu uçak biletlerini görüntüleyebilir ve farklı bir tarihteki uçak biletlerini de listeleyebilirsiniz. Turkish Airlines mağazasında geçerli güncel indirim kupon kodları , kampanyalar ve hediye çekleri ⭐ Türk . Eskişehir Haberleri, Yaşam . JetGenç ile İndirimli Uçun! Kodu Kullan” kutusuna girerek indirimden yararlanabilirsiniz. Bir kişi bir kez yararlanabilir. Uçak Biletlerinde TL indirim kodu plusFLY.


Takipçilerimize özel Hazirana kadar alacağınız tüm biletlerde kullanabileceğiniz TL lik indir. Jetgenç uygulaması ile 13-yaş aralığındaki yolculara indirimli uçuş hakkı. Türk Hava Yolları alt markası olduğuğundan uçuşlarında TK kodunu kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar