25 Şubat 2016 Perşembe

Harikalar diyarı tavuk yumurta toplama

Folluklardan yumurta toplama serüvenimize sizlerde katılın iyi seyirler. Bugün yumurtaları topluyorum. Merhaba Ben Turgut bu gün folluklardan yumurta topluyorum. Renkli dakikalar geçiriyoruz. Unsubscribe from ÇT - Çılgın Tavuklar.


Yeni folluklarımızdan ilk yumurta toplama videomuz. Hasta sandığım birde tavuğumuz. Merhabalar, tavuk beslemenin en zevkli anlarından birindeyiz şimdi:. KARDAN ADAM VE KÜMESİM, TAVUKLAR , ÖRDEKLER, TAVŞANLAR VE GÜVERCİNLER. KULUÇKAYA YATIRACAĞIMIZ GURK TAVUĞUMUZ BELLİ OLDU!


Harikalar Diyarı 51views. YUMURTA TOPLARKEN FOLLUKTA ÖLÜ TAVUK BULMAK! Soğuk kış aylarında folluklardan yumurta topluyorum. Bakalım kış aylarında tavuklarımızın yumurta durumu nedir.


Hırçın bir tavuğun olduğu yerde. Foluklardan yumurta toplama. Tavuk folluklarından yumurta toplamak 1. Kış aylarında yumurta verimimiz bazen düşüyor bazen çıkıyor.


Bu toplamamız da gayet verimli oldu maşallah sizlerin şansına galiba yumurta toplarken yatan bir . Bunu aynı kişi için arka arkaya yedi gün yada yirmi bir gün tekrarlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar