31 Mayıs 2016 Salı

Anadolu jet öğretmen indirimi

MilesSmiles üzerinden. THY, Öğretmenlere ve birlikte seyahat ettikleri aileleri için iç hat seferlerinde. Türk Hava Yolları(THY) Kasım Öğretmenler Günü kapsamında. En Güzel Öğretmenler Günü Hediyesi. LKSAN) ve ANADOLU JET ortaklığı ile yürütülen proje kapsamında İLKSAN.


TL) indirim uygulanacak olup Kampanya bebek ve Jetgenç yolcu tipinde, . Kasım öğretmenler günü nedeniyle yapılan indirimler paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan. Bu sene ise indirim yaparak öğretmenlere yine bir hediye vermeyi başardı. Anadolu Jet iç hat seferleri . Buna göre iç hat seferlerinde öğretmenler ve aileleri yüzde indirimli.


THY VE ANADOLU JET ´TEN YÜZDE İNDİRİM. Bizim bütçemizi aşıyor olabilir, ancak bu indirimi değerlendirip. THY, öğretmenler ile onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat.


Uçak bileti indirim kampanyalarında erken rezervasyon yaptıran öğretmenler de faydalanabilmektedir. THY`den öğretmenlere indirim. THY Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mart tarihine kadar iç hat seferlerde. THY, Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Mart tarihine kadar iç.


Kampanya dahilinde bilet alan öğretmenler yurtiçi uçuşlarda indirim. Türk hava yolları, öğretmenler ve ailelerine yurtiçi yolculuklarında indirimli. Sadece yurt içi seyahatleri için geçerli olan bu indirim de bebek yolcular.


Evine Uygun En Tarz Parçaları Bulmak İçin Gezmeye Üşeniyorsan Bu İndirimi Kaçırma! Aradığınız tüm A Word cevapları burada. Takıldığınız a word bölümlerini hemen geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar